think about what you did



PENTAX k-x 18-55

as many times I blink



PENTAX k-x 18-55 digitalfilter: Retro

shine again

Ikväll har jag hjälpt papi med lite saker i köket, och trampat på en sånhär tramcykelgrejsmaskin, har en massa engergi över. Känner också att jag har väldigt mycket bloggtorka just nu, finns inget att skriva om.. nemen ahja, ska prova lite funktioner med pentax nu, byebye.

what is love, baby don´t hurt me


PENTAX k-x 18-55 sötkatt :] ♥

Imorse vid elva drog vi in på en sån här konfagrej, som man är tvingade att göra tio gånger, fyra är avklarade nu! Galet vad tråkigt det var iallfall. Nu ska jag snabbt plocka bort i rummet!

sweetheart



PENTAX k-x 18-55

I need you now


PENTAX k-x 18-55

Har haft ganska mycket nolife med tina ikväll, men de ä ju alltid najs. Vi har iallafall nyss fetat oss me lite gött och sett paradise hotel, får väl se vad som händer nu. vi hörs!

smile.


PENTAX k-x 18-55

Har inte gjort så mycket idag, eftersom jag inte får med tån. Dagen har iallfall spenderats hemma framför datorn och en massa fotning.

Sitter bara här och väntar på att maten ska bli klar, sen kommer nog Tina hit eller nått. Men vi hörs nog snenare, ha en bra kväll! ♥

sad pics.




PENTAX k-x 18-55

sämsta kvällen

Taylor Swifts nya album har kommit till spotify!! hitils verkar låtarna inte så jätte bra, men.

 

Igår efter lunch for jag till sjukhuset och oppererade tån de failat med i sommras, sen fikade vi och sen när jag kom hem gjorde det galet ont, ville ba gräva ner mig under marken, eftersom bedövningen släppte. Mådde inte särklit bra på hela kvällen. Såg också en äcklig skräckfilm som ba gjorde det värre, för mycket blod x]


Idag är det bättre iallfall, nu ska jag käka frukost, seeyah.


tell me, where am I supposed to go

Denna film ovan såg jag och tina på bio igår kväll. Bara gullig, helt klart ganska sevärd.

Vet att jag i övrigt haft sämst uppdatering, men jag har inte orkat helt enkelt, orkar egentligen inte just nu heller. Så det här blir ett kort inlägg, nu ska jag städa rummet snabbt eftersom de halft ser ut som en soptipp, sen blir det att försöka göra klart ett so arbete som ska vara klart till i morgon.. kommer inte gå.

hope on you



FUJIFILM XP

I can´t find my way home anymore


PENTAX k-x 18-55 loveu!

Kvällen har gått åt till att göra om lite i bloggen igen, nu väntar bara duschen, glass och sen sova. slänger in ett inlägg imorgon nån gång. hejsvej!

she said



PENTAX k-x 18-55

sleep


FUJIFILM XP

Är verkligen jätte trött just nu och bättre blir det inte att klockan snart är två och vi har någon konfa grej vid elva i morgonbitti. Men shitthesame, innan idag har jag fotat en massa och sen kom lisa och joel hem så jag va lite social där nereee. Sen vid åtta kom Hampus hit och for typ hem för en stund sen.

nöe, nu måste ja gå och lägga mig, hörs senare imorgon nån gång!


the thanks I get



FUJIFILM XP

allt var svävande men nu så ser jag klart




FUJIFILM XP


Har varit ute och fotat lite idag, härligt väder! Nu ska jag nog gå ut igen eller något, jag vet inte. Vi hörs väl senare!♥

say it in real life


FUJIFILM XP vadå nörd?♥

Moa och Tina kom någon gång ikväll vid sju och vi typ färgade mitt hår, kolla lite idol, spelade robot unicorn attack, chillade, åt popcorn, och lyckades spilla dricka i typ hela soffan, bara najs de!

Nu ska måste ja städa rummet snabbt och se utröstningen av idol, slänger kanske in ett inlägg senare annars hörs vi imorgon ♥

think about the little things that make life great

Gjorde lite snabbt en ny header och lite annat på bloggen, det innan va äckligt fult.

Galet bra att det ha snöat idag också, förra gången skrev jag ju att jag typ hatade det men jag va väl nog inte på så bra humör då.. men iallafall, Ikväll kommer moa och tina, blir ju najs som vanligt! Ska också försöka bli bättre på att uppdatera nu, får se hur de går med de men.. ha en bra kväll ♥

Miley Cyrus – When I Look At You

all the right moves



OLYMPUS FE-360 taggar!

pink


PENTAX k-x 18-55

Missade bussen hem från skolan, så vi hängde med till moa. ba najs det! nu sitter jag här hemma och väntar på mat, är galet hungrig. ovanligt? nej inte direkt!
Ikväll blir det nog bara att chilla eller spela wii. nämen nu skulle vi visst äta. ha de gött ♥

not ready to make nice


PENTAX k-x 18-55

if it means a lot to you


PENTAX k-x 18-55 detta ä vad som köpte igår på stan! (hårfärgningen ser typ röd ut på bild, men de ä den inte) nu ska jag gå och lägga mig, tjingeling.

look how the stars shine on you

Galet skönt att vi inte haft några läxor eller så att tänka på ikväll!! också skönt att båda matteproven är bortgjorda och att svenska historien är inlämnad och klar! och iövrigt va dagen helt okej, tur de. :)

Efter skolan, feta som jag och tina är gjorde vi chokladpuddig och chillade. Sen har vi ba spelat we sing, det va ju helt okej! Nu ska jag försöka lägga mig hyffsat tidigt, måste nog bara duscha innan, eller så gör jag det i morgonbitt. Nämen, vi hörs!


PENTAX k-x 18-55 lite marsansås på topp, inte helt fel de. fast på bild ser det inte särsklit gott ut alls!


I miss you, my honey




PENTAX k-x 18-55 kunde inte vänta längre, så pappa fick lov att köpa hem we sing ikväll! återigen är jag pank.. hoppas det är najs iallfall.

fire





PENTAX k-x 18-55 låg slutartid.

morning sky



PENTAX k-x 18-55

the beautiful ones

Imorse när jag vaknade gjorde jag klart svenskagrejen och sedan hängde jag med in till stan, fick med mig hem lite olika små saker. Sen for vi på mediamarkt, skulle försöka hitta något spel till wii eftersom jag inte spelat det på ett år eftersom jag har inte har några spel x] Men iallfall, det här kommer jag kanske köpa i veckan.. ↓


hush

♥♥♥♥/5

 


what I´m going through is hurtful

Hello! Känner mig lite friskare nu, så tidigare idag så städade jag snabbt rummet, och annars har jag fotat en hel del idag. Nu ska jag bara bädda in nya sängkläder och sen blir det att hyra den här filmen, troligast. hoppas den är fett läskig!



ikväll måste jag också försöka skriva klart en svenska uppsats-grej! går ju som inte så bra med det. men det fixar nog sig, allt löser ju sig vettu ;) nämen, tjingeling!

your guardain angel




for a while



PENTAX k-x 18-55 två bilder från igår.

Dagen har börjat sämst, spillt ut en massa mjölk å oboy över mig själv, ont i halsen, nackspärr, ont i huvudet, snuvig, rummet ser ut som ett h-vete! depp på allt de där. fast dock har allt redan gått över, förutom i halsen ;]

-


PENTAX k-x 18-55

-


PENTAX k-x 18-55

when I see your smile, tears run down my face


PENTAX k-x 18-55 helt ur fokus men shitthesame

varför ska man bli förkyld hela tiden? och varför ska det va så himla kallt. Jag fryser konstant här hemma. Den här veckan har varit den värsta någonsin, hoppas på att nästa vecka blir bättre.
Jag vart galet glad när snön kom, men nu? nej usch.

Känner att det här kvällen kommer bli sämst, men man får väl göra det bästa och sätta sig framför idol och käka glass.. som varje helg ;]

man vill le, men det gör så himla ont



PENTAX k-x 18-55

I kill you if it was a lie




PENTAX k-x 18-55 tre bilder från ikväll. nu blir det strax sängen, synes!

try to forget


PENTAX k-x 18-55

you´re my sweet candy


FJUIFILM XP min å tinas misslyckade muffinsar sen igår, men dom vart fett goa kan jag lova!

Kom nästan just hem från konfan, har precis ätit också. Ikväll blir det troligen nog mest bara att kolla matten och städa rummet (rev ut så gott som halva garderoben igår).

Hörs senare kanske!


in your arms

du gör dagarna bäst!

lånad bild av moa, klicka här för att komma till henne!

Helt okej dag, galet kul på vissa lektoner om man bortser från själva ämnet, vi hade också någon redovidning i NO idag, gick nog ganska bra.

iallfall. igår gjorde jag inte så mycket, typ bakade, va ute och hade allmänt tråkigt! fast sen kom hampus på kvällen, ba najs de! nu ska jag strax lägga mig, tjingeling.

så ja skrattar idag


PENTAX k-x 18-55

Godmorgon sweethearts! har inte orkat uppdatera förän nu, sorry.

igår var jag iallafall hos tina och vi typ fotade, såg film, spelade super mario på wii och va allämnt fula. (bokstavligen..) usch så äcklig man kände sig!

och på kvällen hände det inte speciellt mycket, sämsta ever! fast moa gjorde den iallfall lite bättre på telefon, sms och msn! :)


nothing sweet about me


bästa! ♥

sweet


PENTAX k-x 18-55

If it makes you happy


PENTAX k-x 18-55

I could never find words to say, stay


PENTAX k-x 18-55 Fick hem min nya soffa igår, eller den jag köpt av syrran..

Dagen va typ på topp idag, gårdagen nästan likaså, särsklit lagpassen!
och sen så idag efter skolan förökte jag läsa igenom och plugga SO men fastnade istället i en grymt dåligt gjord film som jag ändå inte kunde sluta kolla på.

Nu blir det att fortsätta plugga in so:n, prov imorgon vettu.

you know







PENTAX k-x 18-55 Har gjort HK-läxan!

Nu ska jag fortsätta chilla här, hih.

It´s magic



Gokväll! ;D
dagen har varit extremt seg, det började ju med konditions testet, de gick faktiskt bra dock! sen va allt bara allämänt drygt, förutom från och med svenska lektionen, efter skolan drog jag hem till tina och vi fetade oss ba med chokladbollar..

nothing ever happens


FÖRE (bilderna över) EFTER (bilden nedan)

FUJIFILM XP

har äntligen städat klart, det har seriöst tagit exakt hela dagen. förutom att jag latat mig fett mycket emellan också
:]

Nu ska jag gå och hämta min cykel vid busskuren..
taggat med konditionstest imorgon? - nej tack!

you´re my light in the dark


FUJIFILM XP

Vaknade imorse vid halv nio och kände mig frisk, glad och pigg (har inte varit speciellt frisk några dagar) Iaf, idag blir det blandannat att städa rummet, det är totalt kaos, grejer överallt. och om jag orkar idag blir det att göra HK-läxan, dvs. baka ngt med jäst.

happy feel with you


Har varit i stan idag, detta här över är vad jag fick hem. Dåliga bilder men det fick duga ;) Nu ska jag dra ner och käka glass framför teven, gött som fän :]

my whole heart love you.

Efter att ha vandrat omkring idag i skogen med hela åttan hängde moa och tina hem hit till mig, sen skulle jag klippa mig vid halv tre så moa följde me och kolla, sen tog hon någon buss hem. Venne vare vart av klippningen riktigt men.

Kvällen har iaf spenderats framför idol hemma hos moa, bara najs kan jag lova!




FUJIFILM XP

RSS 2.0