just because it burns doesn't mean you're gonna die

Har en hel del att göra idag och förhoppningsvis har vi flyt hela tiden så kommer nog kvällen bli super bra! Ska in mot stan med Olivia nu, blir lite shopping, tandläkaren, kanske träffa Rebecka en snabbis (?) och möjligtvis träffa Olivias friends. Sen ikväll är planerna på att ha lite halloween trevligheter! Tror uppdateringen kommer ligga lågt idag men ni lär ju se hur det blir. :)
 

halloween

Sneak peak på vad jag ska ha imorgonkväll, höhö.... kanske inte så svårt attt lista ut? ;)

You've gotta get up and try try try

Nu har Tina just anlänt till mig och idag ser jag ut såhär som på bilderna ovan för den som hade funderingar över det, haha! ;) Får se vad dagen har att bjuda på, lär ju bli bra iallafall.

I don't give a shit about what they say

 

Bästa för ögon och öron under vintern är gnistrande frost och iskall snö som knastrar under skorna.


 

galenpanna



10/10 tummar upp får gårkvällen och den här dagen. Har hunnit med en massa kul, tyyp gosaker, filmer, xbox, amensia, hurragömma, popcorntävling, bebisgos, gohumorn, skratt osv osv. Sånt som gillas när vädret ute är galet, men snön gillas också, det bör tilläggas! ;)

mobilbilder från igår och idag


you better run to survive

Haft det super kul med denna fräna brud. Gjort allt och lite till, skrattat lite för mycket och sett innebandy, dog nästan så spännande det var. Måste förövrigt säga att tjejen på bilden ovan är ganska så bäst iallafall, loveu.

this was the very first page

Tog lite lagomt coola bilder med Mosan igår och hade det allmänt bra med gosaker och film, standard! Gjorde även ett försök att fota henne idag, gick väl inte sådär jätte bra när hon inte kunde va seriös, haha..... Ska snart dra vidare till Olivia och spendera natten där osv, bäst bäst bäst.♥

några dagar

Tänkte köra på en liten lista nu när det är höstlov och det finns lite extra tid för bloggen, har annars inte mycket att skriva här så nu kommer ni få ett inlägg per dag iallafall.
 
Dag 1 - Det finaste plagget i min garderob
Dag 2 - Bästa sommarminnet och vinterminnet
Dag 3 - Finaste i mitt rum
Dag 4 - Något jag längtar till
Dag 5 - Hur jag sminkar mig
Dag 6 - Något jag aldrig kommer glömma
Dag 7 - Bästa med vintern och bästa med sommaren
Dag 8 - I min väska
Dag 9 - Något som gör mig glad
Dag 10 - Mina intressen

jag älskar vintern sånahär dagar.


new in

Här är min nya jacka som jag har fått. Den är ganska stor och go vilket jag älskar, kanske inte den mest praktiska färgen dock men det är det som gör den så snygg!

I'll spend forever

ÅHH HÖSTLOV, TACKA NÅN HÖGRE MAKT FÖR DE. Just nu saknas bara lite mat i magen annars är livet komplett (eller nått sånt). Har glidit igenom dagen bra trots att det halvt är vinter ute, tur jag har min nya jacka beredd för snön när nu flingorna har tänkt komma! Och sen från det ena till det andra så blir det att vara med Moa ikväll vilket gillas himla mycket.

serie tips

Tips att se: Portkod 1321, den finns att se HÄR på svtPlay, lite lagomt B-kvalla men själv tycker jag den är bra på något sätt, dock är varje avsnitt bara ca 10 minuter långt.. men men, lätt sevärd ändå!

you made a fool of everyone

Ser ut såhär idag, dock gick just halsbandet av totalt vilket sög ganska så mycket. Jag och Tina kör på vårt standard te innan Tyskan idag, har tre lektioner kvar innan LOV, love it!

skärpning

 

and then I wasn't that important anymore

Orkar inte jobba på lektionerna så får då istället 100 läxor hem. Så blev det igår med Alice, tror inte jag skrattat så mycket på länge! Har ävet hunnit med att hitta årets drömjacka, köpt en ny tischa och en super gosig halsduk, bla bla osv.

sööööt♥


själv kommer man lyckas i livet brukar jag intala mig själv när jag vill kläcka ett ägg i någons hår

Sämst dag plus ett utvecklingssamtal, slutade ändå bra med kinamat. Sista avsnittet av Torka inga tårar utan handskar börjar om en kvart. Alla tummar upp.

dream away today

Tre från fredagen.
 
Och några bilder från igår. Gick på bio med Hampus, såg Taken 2 (se, se, se, se!), tog bussen till Vännäs och spederade resten av kvällen med några saknade brudar vilket va himla kul. Avslutade natten hos Hampus med American Pie. Bra helg måste jag säga.

every rose has its thorn

Har blivit helt kär i detta linne som jag fick med mig hem för bara 75 kronor från Monki förra veckan. Lovely. 

thousand miles down to the sea

Invigde mina nya lovers igårkväll, riktigt snygga tycker jag, dock slutade kvällen upp med ondaste och iskallaste fötterna ever.. Men vill man va fin får man lida pin så att säga.♥

we're young

Idag har ja gjort bort både ett läxförhör och engelskaprov, mer än skönt vill jag lova! Dock hade vi sjukaste jobbigaste idrotten, har redan träningsvärk.. Iaf, har planerat helgen lite så det känns bra! Är nu klar för att fara in mot stan och ska möta upp Fellan och sen drar vi och är med klassen någonstans, lär bli en bra kväll!

is it real this time?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAHA åh, detta måste ha vart dagens roligaste.♥
 
Dagen har flytit på ganska bra, kollade "Torka aldrig tårar utan handskar" på SVTplay efter skolan som alla pratar om, kan bara hålla med om hur bra serien är. Alla som inte sett ska se nu. Sen blev det lite plugg innan en powerwalk med Tina, bra kväll.

let's stop and breath

Våran kväll igår, sprang omkring mellan Coop och Ica efter bästa godiset, Coop hade extrapris men inga sorter fanns kvar i princip, Ica hade ok pris och alla sorter i behåll så det fick duga. Sen att The Walking Dead ägde gjorde ju inte direkt kvällen sämre. Ikväll ska jag försöka förbränna bort detta vilket kan va lite små behövligt, höhö..

walk your own way

 

shine bright like a diamond

Har pluggat lite idag och kännt mig allmänt duktig över det! Nyaste The walking dead avsnitt 1, säsong 3 har kommit ut så det är kvällens planer tillsammans med Hampus, hoppas på att även kunna köpa godis eller baka nått, he he..

jag må va töntig, men gu va söta♥

Bilder lånade från weheartit.

how do you know where you're going?

Film, facebook och Olivia har stått för underhållningen ikväll, må säga att denna brud är väldigt snygg! Vi har faktiskt smidit planer på att öppna en korvmoj snarast!!! Nu ska jag kolla över lite plugg och sen blir det bastu, hårinpacking och glass (det sistnämnda är dock inget ovanligt i mitt liv..) Löööv to be ledig imorgon. ♥♥♥

finns bara en sak att säga: se den.

Filmtips: En oäväntad vänskap (Intouchables), ser lite små tråkig ut på bilden, men fy vilken bra film!

I'm begging You to be my escape



Då vare helg igen! (eller nått sånt) Vi har hemstudier två dagar i rad och det älskas.
Slutade dessutom 13:00 idag och åkte då buss in till stan och köpte mig själv ett par skor som jag länge längtat efter och ett linne innan jag for hem igen, tummen upp för spontana köp tycker jag!

besteven♥

Några bilder från igårkväll och idag. Har skrattat lite för mycket och lekt i en lekpark. Är super trött just nu så ikväll väntar bara Solsidan, te och lite läsning av våran redovisning till imorgon som blivit framskjuten i typ 100 år, less. Nu blir det duschen så vi hörs mer imorgon.♥

I'm coming after you

Var med Tina igår vilket var roligt som alltid, dock blev det en ganska tidig kväll så jag vaknade halv nio vilket inte kändes sådär jätte kul på en lördag men det är ju min standard.. Ska senare idag beställa hem en mycket rolig grej, bara det vill funka med beställningen vilket det inte gjort hittills. Sen kommer syskonen hem tror jag och så har jag lite andra små halvtråkiga planer för dagen. Kvällen blir säkert bra iallafall!

thought I moved on then you brought me right back



let's shine

Är super sugen på att färga håret i en drastisk färg, göra en förändring helt enkelt. Helst ljusa färger, som rosa, blått eller lila. Dock tror jag inte det skulle passa till min personlighet men fy så fruktansvärt snyggt det är!

let the rain wash away all the pain of yesterday

Firade fredag imorse med Tina, kladdkaka stod på chemat. ;) Vi har just nu engelska och sen blir det lunch, draggen serverar idag "Kyckling i krämig ajvarsås och ris". Efter det så har vi bara ett betygssamtal innan vi slutar så jag hoppas på att kunna ta 13:20 bussen hem ♥♥♥

I'm really trying to make this work out

Då var nästan en hel veckas jobbigheter avklarade, två prov blev gjorda idag och det var mer än skönt, imorgon är det fredag vilket inte är helt fel! Nu ska jag plugga tyska och sen bara ta det lugnt.

go away


love you

HAHAHA..

does it feels better than love?

Har sett ut såhår idag och kvällen har spenderats med bästa Olivia, vi har gjort några försök till att plugga (ja, skolan dräper en). Gick faktiskt ganska bra, dock vill inget fastna i min skalle, det får helt enkelt bära eller brista nu, hehe.. ;) Vi har en inlämning, två prov och två läxor som står på veckans chema, najs eller vad?!?!?! Nu ska jag fika och tycka synd om mig själv, hihi.
 

you want everyone, but cares for no one

 

all this time you had it in you

↑ Två från söndagen. For till Hampus i lördags och sov sen där, hade det super roligt som alltid!

my heart is blind but I don't care

Har just kommit till skolan och är trött som ett as, ville helst sova men det gick icket för idag har vi en redovisning (som jag helt glömt bort, kommer gå sämst). Ha en bra dag!

don't you worry child

Tack för en super rolig kväll igår allihopa! Var över hela Umeå i princip, hängde med min klass och även en massa andra, sov sen hos Rebecka, väldigt kortfattat och väldigt dåliga bilder men det var super iaf.
 
Idag har jag vi (jag, bror och pappa) kollat på en bil till Joel och sen träffat hans katt som för en gångs skull gillade mig. Efter det köpte jag och pappa lite nya saker till mig, gilla!

humorn på topp

NAI NAI FÖRIHELVETI, JAG KENE VAD JAG KENE.
 

nu spränger vi taket

Nya jeans har fått plats i gararoben plus en tjocktröja och en vanlig (?) tröja. Gick till stan med Rebecka i onsdags och sen kom mammsen med börsen till fika och lite kläder, klagar ju inte!

is anybody out there?

Gjorde chailatte när jag kom hem från en lagomt jobbig dag, såg X-factor osv. Nu blir det pluggning med Tina snart, tyskaprov imorgon och själv har inlärningen gått en aning trögt, he he..

denna känsla känns alldeles för bra♥

 
 

HEJ HEJ

Fyller ut bloggen med lite trevliga bilder, idag regnar det och det gillar vi inte men vi är glada ändå! Imorgon är det fredag och det klagar vi ju inte på! osv.

I don't want to mess this up

New in, fina tyck jag!
 
1000 saker i skolan så bloggen kommer lite åt sidan, återkommer bättre nån annan gång. ;)

duckface

 
Sitter i one piece, är apförkyld, äter mango (♥) och jobbar med en svenska uppgift, bloggar bara för att jag så  gärna vill hålla på med nått annat...  haha.

glad


 
 

yomockaflow

Jobbar himla flitigt på SOn med Sofia! :) :) :)

RSS 2.0