where did all the happiness go?



Dagen spenderades i skogen med alla nior plus varm choklad och bullar!

you live your life


Har bäställt hem lite Iphonegrejer, tre olika skal och en liten väska. Kolla in sidan som jag beställde ifrån, FYNDIQ. Prylarna är rätt så billiga, dock vet jag inte hur bra kvalitén är men ett försök är det värt! ;)

sommarkänsla ♥


say cheese


Igår fick jag hem min kamera från en rejäl rengörning. Vill så gärna lägga mina pengar på en blixt eftersom det är otroligt viktigt. Ett stort tips är att inte använda den inbyggda blixten eftersom bilderna får ett så falskt ljus och de blir verkligen inte särsklit snygga..

ameelieen

Nu finns jag på Instagram också, ameelieen heter jag där så följ mig gärna!

16 år


Några mobilbilder eftersom kameran är på rengörning i någon affär.

Har haft en himla bra födelsedag tillsammans med mina fina vänner och min älskling. Fick de flesta presenter igår men även några idag bla från Hampus, bäst är han alltså! Även sötaste teckningen från Tilde. Sen tårta på det och gomiddagen + en massa typical svensken. Glad glad glad :)

min bebis


Då var man 16 år och en Iphone rikare, underbart!

sometimes this is all that you need


Haha, picnik på golvet igår eftersom vi inte orkade gå ut ;) Sen sov han här = bäst, bla bla bla, nu ska jag kolla kläder och sen kanske se 90210!

dagen i bilder


I wish I could save you


Har orkat plattat håret för en gångs skull, kalas idag då, uppdaterar sen! ♥

catch the moment


Fick hem mina foton från fujidirekt igår, några hamnade här ↑ och resten fick plats över garderboerna och över dörren. Älskar att ha rummet fullt av foton!

as long as I got you I'll be alright


Uppdateringen suger men jag ska bli bättre hoppas jag. Har hunnit med super mycket idag, orkar inte rabbla upp allt men en hel del städning blev det iallafall eftersom vi har släktkalas imorgon och jag fyller år på måndag, grattis till mig :) Haha, men Hampus kommer ikväll så det blir bättre än bäst!

sometimes it's your turn to shine


Har beställt hem nästan 100 bilder i gråskala ikväll + gjort bort två arbeten, allting känns lite lättare helt plötsligt!♥

det är mycket snack och lite verkstad för dig


23 maj


Några från dagen. Har joggat, rensat skor, målat naglarna osv sen jag kom hem eftersom vi fick sluta tidigare. Nu ska jag duscha och ta tag i biologin!

maybe I'm not that girl


Har två lagpass nu på morgonen och sen ska 9a och våran klass på utflykt (?), blir nog helt okej om vädret blir bättre! Dock glömde jag bort fika och det kan man ju inte va utan på en uflykt, får köpa nått på lunchrasten ;)

when I cried, you wiped away all of my tears


Uppdateringen dog ut eftersom det fanns 0 tid för det igår. Hängde med Emelie hem, vi åt på Pim's ↑ och fixade en sak, fina vän! Sen efter det gick jag hem till Hampus och pratade om allt, såg film och skrattade, mitt hjärta. ♥

when I'm gone, just carry on


PENTAX k-x 55-300mm. (tidsinställt)

I was always there for you, listening on your shit


Gårkvällen blev helt okej med en massa trevliga människor hit och dit. Idag har jag chillat at Tinas place, kolla hennes blogg HÄR, där finns bla bilder från klassresan så kika in!. Är fortfarande sjuktligt trött efter helgen så ikväll är det bastu och hårinpackning som gäller

just when you thought it was over


Tagga 5e juni ♥


kulturnatta


Drar snart mot bussen till stan, ses där! ;)

tur man gick i en klass med idioter, annars hade man känt sig utanför


söta som få

Klassresan blev bäst trots att vädret inte var på topp! Kommer med mer bilder sen men nu ikväll så blir det nog kulturnatta ett tag, hoppas det inte är helt dött där som vanligt, later ♥

now it's time to spread the love

Har varit och sagt hejdå i nån timme till Hampi ikväll eftersom han också far på klassresa. Packningen är fortfarande oklar men det fixar sig nog! Måste hinna duscha och en massa mer så nu får jag snabba på lite ;)

strawberry white


Två från dagen, Tinas bilder. Solen har stekt för det mesta och det gillas :thumbup: Imorgon far vi på klassresa, så nu blir det att packa (♥♥♥) hatar att packa och planera, tar alltid med för mycket..

my friend, I miss everything about you



Hojj, drar snart med Tina till badet med moppen, skönt att slippa bussen osv. Vi har någon Må bra dag, kändes väldigt drygt men vädret ser ut att bli toppen så jag ska inte klaga! :)

I’ll blindly follow knowing you’re leading the way


Jag idag; hungrig, trött och en jävlig huvudvärk. Sen att vi hade nationella i matte gjorde ju inte saken bättre. Mitt SOarbete måste bli klart typ, nu, så det är kvällens plan. Ha det bra!

hampus ♥


Världens finaste.

seems like a long way getting there ↓

 


feeling your touch all around


Slänger in ett morgoninlägg för ovanlighetens skull! Drar strax till skolan (får skjuts till bussen vilket är :thumbup: ) Ska till Hampus efter det så räkna inte med någon mer uppdatering.

hell yeah


Haha ser ut som en mupp. Kvällen har penderats med mah boy, fattar inte hur lycklig han gör mig! Sitter och äter dammsugare atm och ska strax stänga av datorn, orkar inte skriva så mycket mer, gonatt.

COOL TJEJ_96, eller nått..


Blev en awesome kväll med Alice, Emelie, Tilda och Madde. Restaurang och laserdome sitter ju aldrig fel! ;) Känner mig lite efter att jag aldrig spelat det förr, haha..

WHEN YOU SEE IT YOU'LL SHIT BRICKS



HAHA, omg.

the rain is killing my soul

-
Jag älskar min Hampus så mycket.

Just pratat med min sjukling i telefon, saknar ihjäl mig snart. Men kvällen blir iallafall att spenderas med Karl, Tina och Roger, HAHA. Nämen nu får jag ge mig, lär bli bäst som vanligt.

färglös som en tår blir jag utan dina andetag


Känner mig så misslyckad, glömde både SO:n och matten i skolan och det va super viktigt. Skönt att sista coppertestet är gjort och jag sprang på en bättre tid idag än förra fredagen så jag är väl nöjd! Orkar verkligen inte blogga, kör på det senare

when is it my time?


Titta vad som dök upp i brevlådan, min klänning! Provade den nyss och den sitter precis som jag vill, super blev det. Det är väl ungifär det ända bra med dagen, värdret är sämst och min babe är fortfrande sjuk.. Blir det vanliga träningspasset ikväll så jag slipper lite tankar, men först SO.. suck

I really want to be your favourite hello and your hardest goodbye

foto; jag.

Dagen var mer än jobbig och regnet var mer än hemskt och tröttheten var värre än värst. Har ett SOarbete som måste bli klart men jag orkar inte tänka på sånt just nu. Ska lägga mig super tidigt ikväll så nu väntar duschen.

pictures to burn


Bilderna ser gula ut men så är det inte riktigt.

Älskar svart/vita bilder. Ska nog klicka hem några fler i gråskala till mitt rum. Så som ovan ser det ut just nu men jag behöver fler att sätta över garderoben, det kommer bli super! ♥

you're my dream come true


Tycker drömfångare är grymt fint, jag har en blå men skulle helst vilja äga en vit eller röd passande till rummet.

livet leker när solen steker ;)


HK hela eftermiddagen med bästmoa, verkar bli helt okej med det i fyra dagar någon gång i slutet av nian!

Va ju med Hampus igår också och det va grymt, det blev mest en massa kurragömma med Tilde, haha kul faktiskt! Men nu ska jag storstäda rummet, kändes döjobbigt men mer än behövligt..

coolmosan


Chill på elevensval med över 40 cookies, inte helt fel direkt! ;)

you will forever miss me the day when I'm gone


Det va bäst med Alice, vilket det alltid är! Bjuder kanske på bilder imorgon. Nu ska jag placera mig framför tvn innan det blir sängen och skola igen, gah. Får iallafall va med Hampiii efter det så...... det blir najs!!! :D haha

TIDSINSTÄLLT

Tänkte tipsa om en sida som har ganska fina klänningar till er som söker en för skolavslutning m.m. Clarik heter den, dock är de flesta klänningar ganska korta men det finns några riktiga snyggingar där med!


through all of these years


Haha, snygga. Drar snart in och är med  ← Alice tills imorgon så uppdatering då! ♥

f for fabulous


Denna klänning har jag beställt till sista kvällen med niorna, lovely, hoppas den passar bara!
Skolavslutningsklänningen är också fixad så nu fattas bara skor.

till hampus :D

hehehöhöhihihahahoho


no I know I'm not all that you got


Träning ikväll och cooper testet imorgon, hoppas alla joggingturer och powerwalkar har lönat sig så jag inte gjort allt i onödag, heheh.. ;)

it's like forgetting the words to your favourite song



PENTAX k-x 55-300mm.

you'll never be alone




Andra jordgubbarna för i år åt jag nyss, inte helt fel! Dagen har jag glidit genom lätt med fika på biologin, gokramar från min babe och skratt med mina coolingar, haha.. ;) Enda minuset med dagen var nationella i matte, gick väl halvers tror jag.

I was the one you fell for when everyone was falling for you



love life


Det känns ju inte helt fel att jag får spendera en hel vecka i KROATIEN från den 23:e juni

dom bästa!


Fyra bilder från helgen, fotade med min digitalkamera som förövrigt suger.

payphone


Bjuder på en bra låt!

Gårkvällen blev riktigt bra trots allt, hade ont i huvudet hela dagen men det försvann och kvällen började med två rättså tråkiga brasor men avslutades hos Linna med hon, Anthonia, Olivia och Tina, grymt! Kom hem vid halv två och vaknade en aning tidigt, men idag är det min broders födelsedag och det innebär såklart kalas ;)

RSS 2.0