new in


tips

Från igår, recept HÄR. Det vart gott men lite svårt att tugga för mig med byggställning i munnen, såklart ;) Bra tips om man vill äta nått gott men nyttigt!

Fredag

Sodastream cola, energibarsen, hemgjord dipp och chips. Är helt slut, avslutar kvällen med ett avsnitt The Walking Dead, nattinatti fredag.

dig up her bones but leave the soul alone

MS MR – Bones Så jäkla bra låt, stort tips! Grymmaste rösten och allt.

påsk

Hade en kul kväll med familjen igår och sen avslutade jag den på bästa sätt med att somna hos Hampus. Fick leta något när jag kom dit och det va ett påskägg, söt! Sen har vi spelat massa kort med Tilde och bara haft det bra. Är halvt sjuk, igeeen, suck! Var tänkt att jag skulle fara på lite roligheter ikväll men jag blir hemma istället.. Har ändå ingen ork hur som helst, nu ska jag iallafall slänga ihop energibars från receptet jag la ut för några dagar sen, kommer med resultat imorgon!

påsklov


Några från veckan.
ÄNTLIGEN HAR VI FÅTT LOV, har längtat som en tok för vi har haft så jäkla mycket i skolan att jag inte haft tid för ett normalt liv typ. Lovar mer uppdatering hädan efter! Efter skolan ska jag till gymmet och sen blir det att fira min syster som fyllt år i veckan så det blir en bra start på lovet med gomiddag, tårta och sånt.♥

tips



Recept på chips / frukt / hemmagjorda energibars

Lite tips på nyttiga saker jag tycker verkar goda! Själv har jag svullat och käkat otroligt mycket gosaker de två senaste veckorna, skippat träningen och bakat.. Gör tvärtom bara för att jag aldrig får bli frisk, haha! Nu blev jag dock lite insirerad till att skärpa mig att äta nyttigare och träna igen. Börjar imorgon om jag inte blir sjukare, vilket det börjar känns som.. haha såklart!

this feeling is heavy



led me to where you are

Tre från igårkväll, mys! Har vaknat för en stund sen och ska strax göra lite frukost, senare kanske det kommer upp lite bilder från fredagen! Dock har jag prov både måndag och tisdag så kan nästan inte göra annat än plugga till det idag, grym helg men dålig söndag.. standard.

the latest news

Spenderade fredagskvällen hos Tina först med tjejmiddag och sen med en massa trevligt folk, super bra start på helgen! Idag har jag varit en snäll flickvän och lagat godaste lunchen till min sjukling, pommes och hamburgare blev det. Tror allt jag tog hem några pluspoäng! Och tillsist så spenderades kvällen med bästa Olivia och marängsviss, nu blir det sängen för mig, är dödstrött.

we touch, I feel the rush

Var på utvecklingssamtal idag, sen stan med Tina och sist tandläkaren. Köpte bästa muggen. En sån man kan dricka ur varsomhelst med finaste mönstret!

Dag 19 — Min sommar

Jag tror att min sommar kommer bli så jäääkla bra, bara umgås med mitt vännäsfolk och mina finisar från klassen. Vara ute sent, grilla, äta jordgubbar vid älven, fara på äventyr, bo i massa fina sommarkläder, äta glass och bada varje soldag, se One tree hill på de regnigadagarna, ta vara på all tid och bara njuta av att slippa alla läxor, inlämningar och prov.

Dag 18 — Mitt favorit land



Jag har inget favoritland men jag älskar varma länder och skulle verkligen inte tacka nej till att fara till Thailand! Eller kanske Kroatien (↑) och Grekland igen. Fast en storstad med massa shopping skulle inte heller va helt fel ju..

serietips


Tips på en grymt bra serie: The Following, började se den för nån vecka sen och var fast efter första avsnittet. En blandning mellan det bästa av det bästa helt enkelt. Till alla er som gillar lite spänning, SE DEN.

opening skies with your broken keys


if love is insanity, why is it my clarity?

Igår hade jag och min bebi vart tillsammans ännu en till månad så då följde jag med han hem efter skolan och skrattade mer än vad jag gjort på länge så det vart en perfekt tisdag! Idag och imorgon är vi lediga, dock är det tänkt att man ska jobba hemma som om det vore en skoldag.. Så jag har en del att göra men nu blir det en prommis i solen istället!

Dag 17 — Min klass

Det här är min klass (några har dock slutat och kommit in) och jag skulle väl säga att den är helt okej. Jag tycker om den iallafall, vi är sjukt många tjejer och sen finns det typ 7 killar så det är ju lite synd om dom, haha!

I am torn to do what I have to




Dag 16 — Vad jag helst gör en lördagkväll

En lördagkväll är jag nog helst ute sent med en massa kompisar, lever livet och har det lite för roligt, allra bäst om det vore en sommarkväll också.
 
Elleeeer så har jag bara har en mysig filmkväll med någon extra bra person med massa gosaker och skratt. Beror helt på vilket humör man är på!

fuck this day


Har satt upp fotona som jag beställde för några veckor sen. Blev på garderoben istället för väggen eftersom jag gjorde trädet där om ni minns, kika HÄR annars. Tog sjukt lång tid och det var galet tråkigt också..

Dag 15 — Fem webbsidor jag ofta är inne på

+ en massa bloggar.

I have no excuses for the way that I am

Började helgen på bästa sätt med myskväll hos Rebecka, vi tjockade oss, såg film, körde chatroulette (hahaha..) och åkte lite bil med några. Sen vart det sjukt stressigt till bussen 01:20 men på nått sätt hann jag, woop! Får se vad som händer idag, puss.

Dag 14 — 10 låtar som finns på min Spotify lista

Dom här låtarna har jag lyssnat ganska mycket på de senaste månaderna, några är ny och några gamla, några uttjatade och några riktiga godingar. Men alla är bra på sitt sätt så jag tycker ni borde lyssna på dom! Min absoulta favorit just nu är Bones - MS MR.

in his arms she fell

Håller på och baka en kaka och snart är den klar och då blir det att tjocka massor framför serier!

v.11

I veckan har jag varit rosa, bott i min bebis kofta, storstädat rummet, sett serier, njutit av vädret, ätit god lunch i skolan för första gången, snapchatat massa som vanligt, ätit glass, missat bussen och hittat en genväg hem, bra vecka trots 100 saker i skolan, wiho! Imorgon är det fredag och äntligen helg, man lever för helgerna.

Dag 13 — Tre favorit tv-serier

  • På första plats ligger självklart One Tree Hill
  • På andra plats kommer Pretty Little Liars
  • Och den tredje är nästan omöjlig att bestämma, det står mellan The Walking Dead, Game Of Thrones och Hart of Dixie.

Dag 12 — Dåliga och bra vanor

Dåliga vanor
  • Stressar över det mesta
  • Äter mer fast jag redan är mätt
  • ...och äter hellere sötsaker när jag är hungrig
  • Går i sommarskor året runt
  • Färgar håret då och då  (haha lol)
Bra vanor
  • Försöker att nästan aldrig använda värmetänger
  • ...och när jag väl gör det använder jag ton med värmeskyddsspray
  • Äter massa frukost på morgonen
  • Biter inte på naglarna
  • Borstar tänderna två gånger per dag (haha vem gör inte liksom?)
äkta stress ↑

 

silver frame

Slängde ihop ett fult collage bara för att, skulle väl inte skada om några av dessa saker flyttade in i min garderob! Håller dock på att spara pengarna till en ny soffa så inget lär ju bli mitt på ett tag..

Dag 11 — Fyra bilder som gör mig glad

Jag har så jäääkla mycket bilder som gör mig fruktansvärt glad. Tog några som jag redan hade på datorn för resten är på min extra hårddisk

Welcome to the inner workings of my mind

Jag idag. Dagen flöt på bra och vi slutade som vanligt ett vilket aldrig är fel. Blev besatt av en ny serie när jag kom hem så har inte fått nått gjort som jag borde... Usch, nu ska jag ta tag i en bajsig NK-labbrapport.. Hur kul lät det på en skala? Ska ladda upp med en kopp te och sen gå all in och försöka bli klar ikväll.

Dag 10 — En bild som är över ett år gammal och en nytagenbild

En från förra året och en bild i repris eftersom jag inte orkar fota en nyare. Hade röd/brunt hår som var ganska kort, lite övernoppade ögonbryn och dåliga talanger i att foto mig själv i spegel, haha, fräsch bild också för den delen! ;)

fyra från igår


all because of you

Har spenderat hela helgen från fredagkväll till idag hos Hampi i Vännäs, igår var vi och åkte skrana i kyrkbacken med Tina, Nils, Albin och Henke. Det var ganska lagomt kallt men kul! Sen for vi hem och drack varm choklad och såg på Mr Bean, hihi. Annars har vi bara kollat en massa disneyfilmer, bakat, varit ute och åkt skrana nedför sandkammen också, det var sjukt brant och roligt! Nu ska jag ta en lång dusch och sen leta fram något gott, imorgon börjar verkligheten igen.. därför behöver jag nått sött för att bli lite gladare! (haha, hittar alltid anledningar)

Dag 09 — Vad som finns i min väska

I min väska finns bara skoldatorn och ibland böcker, pennor och andra grejor. Resten av sakerna jag behöver är utspridda i olika jackfickor. Känner mig lite lat nu, men egentligen, hur ointressant är det inte att veta vad jag har i min väska? Därför får ni nöja er utan bild, hihi.

hoppas alla får en fin kväll!



these are hard times for dreamers


Köpen från igår! Har viljat ha den svarta väskan jätte länge och nu är den äntligen min. Den fanns inte i affären och dom brukar nästan alltid ha framme allt som finns i butiken.. Men jag hade tur att det fanns en sista kvar på lagret. Dessutom vare 100kr rabatt på alla väskor, GLAD.
 
Har blivit lite sjuk så idag ska jag bara försöka ta det lugnt och kanske städa rummet lite. Ikväll blir det fin restaurang med hela familjen och sen ska jag till mitt hjärta, världsbra fredag tror jag!
 

Dag 08 — Tio saker jag gillar att göra

Usch vad fånigt, vet typ knappt själv vad jag gillar att göra, det är olika från dag till dag. Tycker väl om att göra det mesta och är alltid på att hitta på roliga saker. Hatar att vara själv iallafall, är värsta sällskapssjuk och vill alltid ha något att göra, haha!

we found a way to escape the day

(Sorry för alla halversbilder jag lägger upp, fotar bara med digitalkameran just nu..) Hur som helst, for igår på ett mördarpass med Olivia och sen hamnade vi hemma hos henne och skrattade åt en dålig skräckfilm och hade det mysit. Mamma hämtade mig där vid två idag och då for vi på stan och shoppade lite, bra torsdag, wiho!

Dag 07 — Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon

 
Idag är en miljon inte så jätte mycket värt, man får inte ens ett hus för det. Men om jag skulle vinna en miljon så skulle jag nog behöva spara lite för att kunna leva under tiden då jag ska studera i framtiden. Annars skulle jag nog fara ut och resa ganska mycket, köpa massa onödigheter som kläder och bara göra vardagen lite extra lyxig, hihi!

out of time and out of place

Detta är var jag och Tina roat oss med idag, varit på en skotertur och fikat, sett nyaste Pretty Little Liars, byggt snögrottor och haft det lika kul som alltid, grymt! Nu ska jag duscha bort skoterlukten och sen äta innan jag drar vidare. Ha en bra onsdagskväll!

Dag 06 — Det här får mig att skratta

Jag är stört lättroad ibland och då kan det mesta få mig att skratta men annars är det väl mina fula vänner, videos, natthumor, roliga bilder och misslyckanden, haha..

dig up her bones but leave the soul alone


Igår kom Hampus hit och vi gjorde chokladbollar och hade myskväll med film och sånt. Stackarn är sjuk så idag har vi bara tagit det lungt och gått på en kvällsprommis, skrattat massa och haft det lite för bra. Han drog nyss så nu ska jag leta fram nått gott (fredag hela veckan ju) och sen mysa framför serier!

Dag 05 — Favoritsaker

Hehe svårt och välja men mina favoritsaker är nog min säng, mobilen, min kamera, högtalarsystemet och datorn!

2 dagar

Har varit med Alice de två senaste dagarna och vi har gjort allt och lite till i princip, åkt slalom, tappat bort Alice's ena skida och hittat den igen mitt ute i igenstans, haft bastumys, ätit grönsaker och dipp, sett skräckfilm och blivit besatt i Bubble Struggle, haha. Bäst helt enkelt!

Dag 04 — Favorit årstid

Just nu tycker jag att sommaren är den absolut bästa årstiden, bada, sola, äta glass, vara med kompisar, va ute halva natten, köra moppe, grillkvällar och bara leva är ju inte helt fel egentligen!

(tidsinställt)

Jag lovade för några veckor sen att ge lite betyg till ELF sminket. Jag provade det mesta för första gången idag så jag har fortfarande inte så mycket fakta om grejerna men det här är i alla fall sakerna som jag beställde. Måste få tipsa om Cream Eyelinern som är jätte bra och lätt att applicera, ett stort plus får den. Conselern i fyra färger får ett minus eftersom jag är van med Make up store's som är tusen gånger bättre.

Dag 03 — Mina närmsta vänner

Mina tre allra närmasta vänner är Olivia, Hampus och Tina, dom är bästa! Sen finns det många fler som har en enromt stor betydelse i mitt liv, och ni andra som inte är med på bild har också en väldigt speciell plats i mitt hjärta, jag älskar och skulle aldrig klara mig utan er alla.  ♥
 

this is what makes us girls

(Tina är fotografen). Hade en jätte bra kväll igår, åt kycklingtallrik, drygade lite på ett lan där det var en massa pojkar, skrattade massor och såg film på projektor, bäst.

fakeskinn till våren

Skulle egentligen gått på stan med mamma idag men när det är snöstorm ute så får man stanna inne. Kikar på en massa klädsidor istället och längtar, mmm.

I have chosen to be happy because it is good for my health

...NU ÄR DET LOV, och det tackar man för! Gymmade i nästan två timmar efter skolan, egentligen bara för att jag inte orkade gå hem i stormen, haha lat.. Ikväll blir det blåhuset med några av dom bästa, lite för grymt tror jag allt! Den här veckan kommer nog bli super bra, lov och allt ju.

RSS 2.0