they bring me to you


PENTAX k-x 55-300mm.

Dag 17 – Den bästa konserten

Har inte varit på några riktigt höjdar konsterter, minns bara när jag var galen i Jill Jonsson och hon vikade från scenen, dock var jag typ 6/7 år då såå..


hahaha

TWD vs. PLL

:thumbup: = det finns äntligen fler avsnitt av The Walking Dead!

:thumbdown: = har sett klart alla avsnitt av Pretty Little Liars som fanns ute..


på tal om Pretty Little Liars, är det bara jag som tycker Lucy Hale (som spelar Aria) är lite små lik Selena Gomez? Kanske inte på just dom här bilderna men ;)

Dag 16 – Snyggaste kändisen


..är Chad Michael Murray, dock tror jag inte han är såhär snygg nuför tiden eftersom det här var nått år sen, men då var han iallafall dö snygg!

halv utan dig


Halvsjuk och halvt nackspärr, wihej!

Har ändå vart ut och fotat massa, gjort snyggaste snölyktan, ätit tårta, duschat och nu väntar jag på att folket (alltså lisa, joel och deras "vänner" HAHA) ska komma hem så man kan få sig lite mat!


you take the words out of me

Har gjort lite allt möjligt med Tina idag, hade ingen kamera så har ingenting intressant att bjuda på, nice dag iaf! Sen ikväll tog jag bort lite av julen och städade badrummet, är man bäst så är man liksom! Haha nämen mamma fyller år imorgon så att uppdateringen kommer inte heller va på topp, fast sen när var den det..? ;)


bild från julafton!

Dag 15 – Min åsikt kring skönhetsoperationer

Har man varit med i en olycka eller att man har en näsa som pekar åt helt fel håll, eller öron som står helt utåt, eller påsar under ögonen som nästan går ner till knäna är det helt okej med skönhetsoperationer. Man ska ju kunna känna sig trygg och självsäker, så krävs det en operation så go for it. Men när man pumpar läpparna med en jävla massa skit, eller gör brösten som ballonger så tycker jag det bara är överdrivet och slöseri med pengar.

Naturligskönhet är det bästa! ;)


typ såhär..

två julklappar


Två av de bästa julklapparna, lätt! :thumbup:

Dag 14 – Det här vill jag ha just nu


Just nu skulle jag verkligen inte tacka nej till att denna grymma person gjorde en skiva typ nu, med en massa låtar hon gjort själv eller något sånt, gah!

moa lignell


Obeskrivligt!

Har iaf gått omkring i affärer med Moa idag, köpt nyårskläder, träffat Olivia och Johan, lyssnat på världens bästa Moa Lignell och Amanda Fondell, fått aoutograf av båda och kram av moa, tror jag dör lite alltså. Grym dag helt enkelt!

to make you feel my love

Har haft en jätte bra dag med Hampus och en massa mys, fick jätte fina julklappar också tyck jag! Men nu ska jag se ett Pretty Little Liars avsnitt och sen sova för imorgon blir det Moa Lignell med bästmoa, (HUR GRYMT?!)


kände för att lägga ut en lite nyare bild istället på oss, ändå fina typ! :)

Dag 13 – Här bor jag


Ja, här någonstans bor väl jag (suger på kartor och geografi så..) Men det är iallafall en liten by utanför Vännäs, på landet bland kossor, hus och skogar. Trivs ändå rättså bra här, fast kommer granterat flytta mot Umeå om något år!

25 december 2011.


zebra sockar go! sitter och skyndar på tiden med att ta webbbilder medan jag väntar på att få fara till hampus (måste även bara säga att det nya högtalarsystemet jag fick i julklapp är helt grymt!!)

it's the most beautiful time of the year



Känner mig lite efter nu men, god jul! Hade en jätte bra julafton igår hos min farbror och hans familj med familjen och farmor! Fick fina presenter och god mat, åt massor av kakor och godis, såg kalle anka (såklart), spelade spel (som jag fattade noll om) och skrattade en massa också. Släktens humor är inte att leka med ;) Tänkte kanske sen visa julklapparna, om jag orkar..

we could leave this town and run forever

såhär såg jag ut igår på julavslutningen, är helt in love i overknee strumpor!


only you can make me feel this way


Vad jag och hampus gjort idag. Mina bästa vänner.. typ ;)

helt awesome

fick jullov igår (HUR SKÖNT!!?) så här kommer några bilder från det

folk sjöng i kyrkan



spelade kort!



vi fikade, såg yt kilpp, fick betygen och klasskläderna!





HAHA, lite lagomt taggade!!

I'm going down on my knees for you


finns ingen som är så fin mot mig som du, jag älskar dig!

you give me wings so I can fly

Blev ju stan igår på dagen med Tina, gick hur länge som helst där och fick såklart nästan bara med mig saker till mig själv.. men nu saknas bara en julklapp som blir lätt att köpa tror jag!

Sen på kvällen kom Hampus hit och for för ett tag sen, grymt som alltid! ♥

ful bild, men jag vann snöbollskriget såklart

Dag 12 – Den här veckan

Eftersom jag inte orkar skriva om veckan som varit tolkar jag det istället som den här veckan som börjar imorgon. Har inte något spikat chema direkt men här får ni en tråkig lista på hur det kommer se ut i veckan.. ;)

Måndag:
Elvensval
Tisdag: Elvensval, träning
Onsdag: Vanlig skoldag (vet inte hur mycket vanligt det blir av den), stan sen (?)
Torsdag: Julavslutning osv, slå in paket
Fredag: JULLOV
Lördag: Julafton (mål: gå upp minst 10kilo!!)


hoppas på ännu mer snö också!

it's all about us


PENTAX k-x 18-55mm. | eftersom vi haft rast nästan hela dagen så blev det mycket kort, kul det iaf

Elevensval sög, vi gjorde i stort sätt ingenting på hela dagen, faktiskt värre än en vanlig skoldag och det är illa..
Har gjort lussebullar och ätit pizza just och imorgon blir det stan och kika omkring efter nån till julklapp.. men nu ska jag göra julgodis, browniebotten med choklad fudge och jordnötter, ganska galet gott


if you hurt her, I will hurt you for sure




PENTAX k-x 18-55mm. | (redigerning Photoshop Elements)

Jag ska bli bättre på photoshop så bilderna inte ser likadana ut helatiden och detta är början, fint va!? ;)

Har vart hur duktig som helst efter skolan idag, klädde julgranen, städade, julpyntade lite mer, plockade fram något tomteland, städade hallen och gjorde om i kylskåpen. Imorgon är det elevensval igen med foto, blir nog ganska kul eftersom vi ska framkalla bilderna vi tog förra gången!

FujiDirekt


Beställt bilder till några julklappar, snart är alla klappar köpta och fixade.. hoppas bara bilderna kommer fort!

Dag 11 – Min älsklingsmat

är...



Fast jag älskar också grillat kött och sånt, eller egentligen gillar jag nästan alla mat. Förutom falukorv, man känner verkligen att man äter massa grisinälvor.. haha possetiv jag är för er som älskar det! Nämen, det kan faktiskt funka ibland


13 december - lucia

Lucia idag! och vi hade finaste luciatåget, haha.. men det var ju kul iallafall! Sen på luciacuppen vann vi även en match vilket inte hänt förut, så vi är helt enkelt grymma!! (för att vara våran klass iaf) Nu ska jag käka glass och se en massa Pretty Little Liars ♥

lyckades såklart inte ta några bilder alls nästan, bjuder bara på dom här


sjuksköterska va jag!

I found you


Äckelomeletten vi gjorde idag! Iaf, superchill dag och sista provet gjort, wihej ♥

Har just raffsat ihop en luciacup outfit, tycker det blev ganska bra! Vi ska vara arbetare av olika slag, men mer än så säger jag inte, ni får bilder imorgon istället ;)


Dag 10 – En artist/ett band jag ogillar


...är ingen mindre än Christer Sjögren. Vet inte vad jag ogillar mest; att han är lixom 60+ och tror att han är så ung och frän eller hur han står och svänger lite på höfterna och tro att han har någon slags Elvis röst? uhä säger jag bara!

someone special

Min helg har bestått av glass, pretty little liars, julklappsköpande med Hampus, Olivia, Johan och Anton, film med Hampii, julkalendern, mys med min älskling, lektant med Tilde och en massa korspel med hon och Julia! ;) ..och alldeles för lite kemiplugg, hoppas verkligen jag iaf får G! och om det blir VG dör jag nog lite, men vågar inte ens hoppas på det.

jaja, det var det, nu: glögg!♥


typ gott?

Dag 09 – I min handväska



1- Hörlurar 2, 3, 4, och 5- Fickspegel, läppsyl, pengar, mini hårspray och ibland frukt och även mössa, vantar, mobil och några småsaker, inte så intressant men nu vet ni iaf ;)

where did I go wrong?

Snön är helt galen ute idag men tillsammans med grymmaste humorn med mina bästa och träning med luciatåget blev det en kung dag ändå! Helgen kommer nog också bli det förhoppningsvis, fast hade lovat mig själv att inte se idol ikväll (eftersom moa åkte i fredags) men det blir nog att se det ändå ..ifall att moa får uppträda liite! ;)


ute just nu, myspys

8 december



Skolan idag var helt okej! Sen for jag och köpte en himla massa scrapbooking papper ↑ och småpynt till det. Har även handlat, tränat och läst Kemi ikväll och nu väntar duschen. OBESKRIVLIGT skönt med helg imorgon, ändå har vi bara haft två prov och en inlämmning till skillnad från de andra niorna, så man ska verkligen inte klaga!


uppdaterar bättre i helgen, förhoppningsvis.


Diss åt till kemin som jag fattar noll om och hiss till julklendern som faktsikt är bra iår! ;)

Dag 08 – Mina syskon


Snyggaste knäppisarna till syskon, 26 och 23 år är dom nu så vi ses inte så ofta men bäst är dom ju såklart ändå!

Dag 07 – Det här hade jag på mig i dag


Inget direkt avacerat - leggings med dragkedja och gosigaste tröjan passande till snön som tvärt kom, gilla gånger 1000!

I'm forever keeping my angel close


andra advent idag! tror ingen missat det men..


Dag 06 – Min pojkvän

Hampus Andersson.

Den person jag älskar mer än ord någonsin skulle kunna förklara, trots alla månader som gått och saker som hänt så står vi kvar, 100 gånger starkare. Han är den mest fina, snälla, bästa, snygga, roliga person jag vet och min bästa vän genom allt. Han är mitt ljus i mörkret och utan han vet jag inte vad jag skulle göra. Vi är så olika men ändå så lika.. och hur bra är det inte med en man alltid har så galet kul med och som säger massvis av fina saker till en? Skulle aldrig släppa taget om något som jag inte kan gå en dag utan att sakna! Du vet att jag älskar dig Hampus

HAHA min och hampus humor just nu


Dag 05 – Favoritlåt just nu

Just nu har jag ingen riktig favorit.. men en ganska bra låt är den här:

Hunter Hayes – If You Told Me To


you're the light that makes my darkness disappear.


Veckan har bestått av kalas, plugg, och öppethus och därför är uppdateringen som den är. Slängde nyss ihop en ful header passande eftersom det är December, julkalendern och allt ;)

Taggar Idol ikväll, Moa Lignell är bäst.

RSS 2.0