all those fairytales are full of shit

 

Två från i lördags - fick med mig hem detta från stan plus tre presenter. Nöjd! ♥



back on track

Nu ska jag ta tag i bloggen igen har jag bestämt. Känns himla trögt men allt känns en aning lättare när solen börjat titta fram ibland. På tal om solen, har just kommit in efter en timmes solning, är blekare än blekast så det va väl behövligt.. ;) Uppdaterar mer om de snaste dagarna om ett tag!


Brännan blev lite bättre idag som ni kan se, haha skoja. Drog bara på en himla massa ljus i Picasa!

härom kvällen;



Alltid lika kul när Tina ramlar ner i en bäck, veckans roligaste ;)

-



with a picture of you like a picture of heaven


Min vecka har bestått av en massa skola och nya, dryga arbeten, Hampus födelsedag ↑, kakor, hemgjord chailatte, fotning, skratt och jobbiga dagar. Imorgon är det äntligen fredag och sen minilov, KUNG.

one tree hill


Ungifär världens absolut bästa serie.

less, less, less osv


Upp&ner. Blogglusten ligger totalt i botten så räkna inte med så mycket uppdatering här, vi hörs!

just girly things;


(Alla från tumblr) Bloggen är halvdöd känner jag så dessa bilder för liva upp det hela tillsvidare.

if you only could understand how it feels for me

 









(Bilder; mina egna och från weheartit - tidsinställt)

it’s all or nothing, I fear that something’s wrong


HELG! Kvällen blev med systern och avslutas framför datorn. ;) Sova är planen nu, gonatt!

style


tell me what you need and I'll be that


1 prov, 2 nationella och nästan 1 vecka av skolan avklarat! Skönt eller vad? Firade lite med kladdkaka när jag kom hem. Blir mat nu och sen försöka klippa luggen lite och träna, hejdå.

a million reasons

 

 

 


16ÅR!!!!!!!!!


Grattis bästa! ♥
-
Pluggar just nu för er som tyckte det var kul att veta ;) Förutom det har jag varit med Hampus ikväll, vi gick hem till han efter skolan, åt och fixade en sak sen for jag hem och nu är jag parkerad här och försöker lyssna på alla tråkiga låtar från musikhistorian. Imorgon slipper jag det! Wihi

I will always be true



söt och lite ful.

hampipampi


↑ Varit hos Hampus igårkväll och idag, behöver inte skriva så mycket för det va bäst! Nu måste det pluggas musik om något ska fastna i min hjärna till tisdag.. Ska fixa något att dricka först, puss! (↑)

lucy in the sky with diamonds



bla bla bla



Mådde lite bättre igår och Emelie frågade om vi skulle se bio så kvällen bestod av Subway, lite stan, prat, chailatte och filmen Friends with kids (se den!). Kom hem vid tolv inatt, men det va iallafall kuligt, särsklit när man vart sjuk typ hela lovet.. ;)

blondie


(Bild från 2010) denna hårfärg till sommaren skulle inte sitta helt fel liksom :)

black and white


PENTAX k-x 18-55mm.

G.O.T.T


Hemgjord apelsinjuice är inte illa alltså!

it doesn't mean I'm lonely when I'm alone


Lite av min dag, har inte direkt sådär super mycket att berätta så de två bilderna ovan får väl tala för sig själv, tillbaka till mina serier nu!

I’m yours with every breath I take


- Gammbild.

Blev sjuk igårkväll så jag och Hampus gjorde alltså inte så mycket :( Försökte se en film men jag somnade bara hela tiden i hans famn, haha pigg? Sen låg vi i sängen hela morgonen tills han skulle till Umeå. Mår inte alls särskilt bra så idag blir det väl mest att kolla på serier och äta piggelin, det är också helt ok.

my heart beats for two


Kör på blåa naglar, linne och vanliga leggigs + min goströja ikväll. Hampus kommer snart vilket är toppen! Blev plötsligt väldigt allergisk mot min parfym (?), kan inte stämma. Aja, hoppas ni får en bra kväll för det kommer jag ju ha!

true story

haha, ;)





curling iron


Fick en tröja och en ny locktång idag, hoppas den är bättre än dom jag haft tidigare! Tycker det är onödigt att platta/locka håret varje dag men jag förstår ändå dom som vill det! Om man gör det någon gång ibland blir det mer speciellt har jag kommit fram till, haha logiskt... ;)

vi lever alla med känslan att falla

 

(Alla bilder från weheartit den här gången.)


hope is what makes you alive


when I look at you, it feels like the first time

Bor i min rosa One Piece ikväll som jag fick av Hampus för några månader sen, den är helt lovely. Kvällens planer är serier och fruktsallad, orkar inte så mycket annat tror jag, hehe


påskafton.


Charmigare kille än mitt kusinbarn får man leta efter!

you're the best thing that's ever been mine

Jag idag, med min touch mobil i handen (not), haha.. ge mig en!


vad vore jag utan dina andetag?♥


Snart kommer släkten hit, alltså farmor, faster, kusin och kusinbarn osv typ. Var nått år sen jag träffade några av dom så det blir nog kul! Uppdaterar med nå bilder sen kanske, vi hörs

just take a minute and smile





forever and almost always



Följde med Hampus hem igår, vi gjorde mat, såg de allra sista avsnitten av One Tree Hill (tragist), åt godis, såg film, åt ännu mer godis, tog snygga bilder osv osv. Kuligt som alltid fast véldigt synd om min älskling som är himla sjuk igen :(

tears from heaven


Sista dagen imorgon på en skitdryg vecka sen blir det lov! Skolbio då också. Läste klart hungerspelen idag och ska se filmen ikväll på bio, grymt. Vi hörs.

where is all the happiness?

laggögon.

Slutade 13:00 idag, första gången på två år kanske?! Skulle egentligen varit med Hampus med han är fortfarande sjuk :( For istället hem och såg serie med en glasskål, ok det med.

need your hug





and we said we would die together


Var tröttare än tröttast på förmiddagen och lektionera sög, trots det blev resten av dagen bäst! Åt pizza med några från klassen, spelade kort, jobbade bra och skrattade så mycket att hela munnen känns uppsvälld (pga av byggställningen) med Tina, Nike och Sanna! På  tal om ställningen, har varit hos tandläkaren efter skolan och spänt det hela lite mer. Jaja.

me and myself and I


RSS 2.0