-


-

Tina gjorde min kväll! Orkar förövrigt inte blogga just nu så vi hörs när vi hörs (dock är det sjukt drygt att blogga när skärmen är en mil bort typ, haha) Sen blir det varken lagning eller en ny dator heller, wiho. Men det hela funkar ju så jag ska inte klaga I guess.

what made me unbeautiful?


(fram & baksida)

Mitt ena slutarbete på slöjden blev klart igår. Två kuddfodral till mitt rum, passar in perfekt och jag blev faktiskt nöjd. Nästa arbete är att virka ett linne. Har dock insett att jag hatar att virka. Hehe.

love it. (not)

Råkade göra sönder min dator igårkväll, det började lite såhär


Forsatte sedan med lite tejp (eftersom det i vanliga fall brukar lösa allt)


Fast när jag startade datorn var skärmen totalt paj så det hela slutade såhär

Livet vill mig väl eller vad?! :)

the truth doesn't look like this


it's friday night, I barely made it through this week


Ganska så skönt med helg! Åt standrad fika när jag kom hem och såg ett avsnitt The Walking dead. Blir kanske att va med Emelie ikväll vilket blir bra isf! Är hungrig och less på allt, jajemän

heyyeheyeyeyey


HAHAH, fin! ♥

27 mars.


Efter några 90210 avsnitt kom Tina hit och höll mig sällskap, vi tog en powerwalk och gjorde sen varsinn Chailatte, kuligt som alltid! Nu blir det dusch och sen sängen, imorgon väntar nationella kemi labben vilket känns riktigt kul! :) (not)

27 år.


Tårtkalas, en knäpp katt, släkt och gäster + grillning för första gången iår är inte helt fel alltså!

-


Our love is like a rose that never fades away.

knowing you’d breathe new life from within



↑ Var på glassfestival igår (gott eller vad?) tillsammans med lite shopping med Tina, sen på kvällen for jag till Hampus (bäst). Vi glömde ställa om klockan och jag hade mobilen uppe så pappa hade väntat ganska länge imorse, hehe.. For hem vid tolv eftersom min syster fyller år idag! Grattis ♥

glitter kant


Fixade naglarna när jag kom hem från skolan, var ett tag sen jag orkade göra nått fint med dom!

you make me crazier


HELG.

fake a smile, easy as this


Haha, mysig vinkel :thumbup: Blir lite träning nu sen hem till duschen och sängen, alltså ingen mer uppdatering, sov gott

close enough


Dösnygga Iphoneskal, vill typ besälla NU. Haha, dock har man ju ingen Iphone såklart, men drömma funkar ju alltid! ;)

give me this

Skulle verkligen vilja ha alla Pretty Little Liars - böcker (som finns att köpa HÄR). Serien är ju hur grym som helst och alla säger ju att böcker är bättre så hur bäst borde inte böckerna vara då?!

haha humor


HAHAH snygga eller vad? Blev nyss chokladbollar hos Tina (var typ ett år sen sist). Mer än gott kan jag säga! Har annars haft en skit dag, som alla onsdagar. När jag kommer hem ska jag se de senaste Pretty Little Liars, så den här onsdagen slutar alltså bäst!

vacker bild på skönheten själv


Moa har goda chanser som modell tycker jag! :)

Har haft en rolig dag med mina tjejor plus en välförtjänt håltimme, sen har 90210 säsong 2 fått mig totalt på fall. Serien låter mig inte gör något annat! Nu har jag iallafall lyckats dra mig ifrån den för en stund för en powerwalk, sen är dusch och sova kvällens planer

du håller min hand när ingen annan gör


Bild brist så jag bjuder på två från weheartit.

Bra dag. 90210 gör min kväll. Orkar inte blogga. Duscha nu. Mer serie sen. Gosigt, ja. Hehe.

let the sun shine in your soul


For somsagt till stan i lördags och mötte upp Alice, vi kollade i affärer, fikade, gjorde fula filmer, handlade, åt godaste fruktsalladen och såg skräckfilm. Haha, har inte skrattat så mycket på länge! Sen idag drog vi på stan ett tag tills mamma hämtade mig vid fyra någon gång. Bäst helg alltså ;)

parfymer


CLEAN -Summer Escape | Japanese Cherry Blossom | Jessica Simpsson - Fancy

Tre parfymer jag mer än gärna skulle vilja äga. Köpte en "ny" i helgen, eller jag hade den förra året (Bitney Spears - Fantasy). Fast nu skulle det vara kul med någon ny. Dom här är högst upp på önskelistan, den mittersta är från The Body Shop och de två andra kommer från Kicks. Lovley!

with you


usch vilken bild.

Myskväll hos Hampus i fredags med ett konsumbesök fortsatt med melon, hallonsoda och Sagan om ringen filmen, råkade somna lite. Såg lite mer i lördags, åt lunch, sen for jag hem och vidare till stan senare! Du är bäst min ängel. ♥

Tja, Hampus här

Amelie ligger och latar sig i min säng så jag tänkte blogga åt henne istället(a) Hon följde med mig hem idag efter skolan och åt middag här. Vi har varit på ICA och sett det senaste avsnittet av One Tree Hill (spännande som fan)

Jajjemän, det var allt för mig. Här är en bild btw :D
Älskar dig sötaste<3

I can't describe what's wrong



Nationellaprovet i kemi gjort! √ Insåg att William (gamla lillabloggen) fortfrande gör sjukt roliga videos! Kolla på dom är ett måste (HÄR). Kom även på att jag inte gillar inte att vara för personlig och därför blir bloggen lite halv ointressant. Förhoppningsvis orkar ni klicka in ändå, hehe

jag älskar dig kitty mjuktass ♥

hahah, jag och Hampus! ;)



if you want it, come and get it



Skola idag igen (tröttsamt, jobbigt men helt ok), såg 90210 efter det (spillde ut halva min tallrik med mjölk och flingor), åt våfflor till middag (inte alls lika goda som Hampus mamma's), ska plugga kemi nu (vilket jag somsagt hatar). Gilla paranteser! ;)

only wish that you were here



- ♥

call me maybe




Har haft en mysig helg faktiskt, var hos Olivia i fredags (bäst som vanligt dårå), sen igår gick jag med mamma på strömpilen och på kvällen for jag till Hampus och kom hem får någon timme sen. Orkar inte gå in på detaljer, är sjukt trött och bastu + dusch väntar, så ni för nöja er såhär, hehe.

notes 2012


Köpte en almanacka igår. Haha, vet inte hur mycket den kommer andvändas men det va ju halva priset och dessutom fick man göra en egen framsida, ..och jag föll för det direkt såklart! ;)

drömmer


Söta små maskrosor, goda glassar, bruna ben och de bästa människorna är vad jag saknar just nu!

sparkling


PENTAX k-x 55-300mm.

90210

Grym dag med gofika, shopping och kinamat! Fick med mig hem ett par jeans, underkläder och nå fler bra och ha saker. Nu ska jag glo på serien och sen sova, sweet dreams


kanske tjatar lite om den här, dock är den faktiskt väldigt bra!

if I can just hold you


Drar till stan alldeles strax och träffar min syster, sen middag med hon och pappa och träning ikväll så uppdateringen lär väl suga. Som vanligt. Så ingen bryr sig. Hihi.

världens lyckligaste med dig.



chemistry is a bitch


Jag hatar kemi, sen att man får just det NOämnet i nationella känns ju helt OK? Dör.

Får liite ångest över att jag borde plugga under ett lov, får ännu mer ångest över att det inte kommer ske, får även en aning med ångest över att jag inte kan någonting och att jag avskyr det för mycket för att vilja kunna något. Hehe, jobbigt läge alltså ;)

6 mars.


Backen var kvällens planer men som vanligt blir inget som man tänkt. Far istället till Hampus vilket inte heller är helt fel. Vi hörs väl någon gång imorgon!

a hundred days have made me older



PENTAX k-x 18-55mm.

lite spontant sådär;


..Tog skranan och sparkade till slalombacken och åkte ner där med Tina i nån timme, haha, ändå kul! Nu blir det smoothie och serien jag ser hela tiden, gonatt ♥

you shot me down but I won't fall



PENTAX k-x 55-300mm.

Fotat ett magiskt väder, ätit miniplättar och storstädat rummet, lite tråkig start på lovet men då kan det bara bli bättre! ;)

but this is the way I need to wake


Blev en kväll hos Tina framför TVn med te och lite zombies. Är ganska så trött så planerna är nu att lägga mig och se 90210. Lite ovärd uppdatering men bättre än inget, right?

I hold you close, so you will stay forever



- Såg somsagt One Tree Hill igår, åt naturgodis, spelade kort och skrattade åt ingenting. Sen idag gick vi ut, hittade en skrana, sparkade någonstans och åkte ner för ett berg med skranan, haha va hände? Kul var det iallafall, men allt är ju kul med min bejbi!

JAG ÄLSKAR DIG DITT MONGO


Var i Umeå idag, köpte två nya skor (visar kanske senare)! Är iallafall med min Hampus just nu, han är ganska så söt osv. Får se vad vi hittar på, ska iallafall se nyaste One Tree Hill avsnittet, tagga!

tummen upp


Tummen upp att pappa kom hem med min "beställning" ↑ från Gina idag, att SOredovisningen är gjord, att jag vann fototävligen i phul temat och hederspriset i skolan, att pizza blir middagen och att det är sportlov, inte illa alltså!

så kär i dig



RSS 2.0