red - taylor swift

                                                Vill ha detta fina album.♥
                 
                                 
 

livet leker när vi steker

Asfräna.
 

lär dock bli pank efter denna jul..

Tre från idag. Gick på stan efter skolan med Rebecka och fick med mig hem en födelsedagspresent till mamma och pappa! Wihi. Sen har jag även kommit på julklappar till nästan alla mina nära och kära som man brukar säga. Känns bättre än bäst! Nu ska jag fara och röra på mig lite, ha en bra kväll. :)

like a rockstar

Som ni kan se så är skolan vad mitt liv består av just nu. Plugg, stess, sova, skola, plugg, stress, mat, plugg, sova, mat, osv. Famous life. I Måndags spenderades pluggtiden med Olivia vilket va himla kul såklart, sen köpte vi även Dead By April biljetter så det va ju lyckat! Hihi.
 

fak u spotify u bastard

Åhh, min enda livsräddning är borta ur mitt liv. Min spotify premium är slut. Mitt lilla ljus i mörkret. Vill dö. (nej där överdrev jag) Men sablar så sorgligt denna dag avslutades.. haha.

drifting apart


Kvällen igår blev himla kul faktiskt, var hos Rebecka med några brudar innan det kom lite mer folk, sen vidare till något ställe, kom in genom dörren hos Alice vid halv tre. Idag var planerna att gå lite på skyltsöndagen men några ungar stod i kör och sjöng (läs skrek) och det va folk överallt, plus att våra magar höll på att hungra ihjäl. Istället blev det en lunchdejt vilket man aldrig klagar på!

jag e dina drömmar

Är hos Alice at the moment, vi ska dra vidare nu och förhoppningsvis blir det en rolig kväll! Ha det bra.

everything that shine ain't always gonna be gold

       JULI
 
       NOVEMBER
 
Grannarnas kattunge har blivit stor som ni kan se, hihi. Denna skönhet och hans syrra smet in hos Tina igår där jag spenderade kvällen, hade det förövrigt lika kul som vanligt. Nu ska jag duscha, packa och sen fara på stan med mamma och förhoppningsvis få med mig lite nya kläder hem. Återkommer.
 

västerbottens kuriren

Vännäs - the place to be. Här finns ju förfan inget smör till julbaket och HERREGU tillochmed vännäsborna använder faktiskt bildbältet, vilken chock! Händelserik plats måste jag erkänna...

must have

Kan allt det här bara flytta in i min garderob istället för att ligga i en affär och skräpa? - super söta sovshorts och en blingbling klänning. Allt från GinaT.
 

synd man ska va så feg

Himla sugen på att göra något drastiskt med håret, färga ombre eller dipdye, hela håret i rött eller massvis av ljusa små slingor, chokladfärgat hår och hår till axeln. Helsvart, rosa slingor eller varför inte blondt överhår?
 

I'm stronger than ever, life made me this way


Måndag - plugg på café, fika med Olivia och sån där bilutbildning med skönaste snubben ever.



Från tisdag, hade roligaste dagen med mina tjejor, körde lite utmaningar om man säger så ;) Sen hängde jag med Hampus hem och lekte massa, gick till ICA och drog vår standard med veckans The walking dead. Lyckades även på något sätt hålla chipsrullen uppochner så alla chips hamna på soffan, händer även den bästa!
 

Och sen två från igår, gick hem i lervälling och hela näsan fylld med kobajsdoft, mums. Brände lite fläsk på kvällen med båda mina brudar. Har alltså inte så mycket intressant att berätta, var sjuk idag om nån funderade över vad jag gjort idag, haha rolig jag är.......

I was disgusted with myself

Fullrulle i livet om man säger så. Vädret ser äntligen ut att bli som jag vill och skolan är bara lite för mycket, ni ser ju min lilla konst om vad jag tycker om "hur mäter man ansträngning?". Som om jag bryr mig hur man mäter sånt. Idrottsteori måste ju va det värsta bortsett från hur mycket min gosiga svenskalärare gillar mig, eller hur vare nu..? :D
 

Mysig, rolig, gosig, bra, kul helg osv.

 
 
 

 

HEJ

 

de bestee

Lagomt kul dag, failade stort på en engelska uppsatsen insåg jag (eller hampus, som rättade den) efter inlämningen, hihi engelska skills, sen lite kulikul med mina bruds. Slutade tolv och tog 2:a livmoderhalscancer sprutan och såg sen TV hos Hampus till pappa kom och hämta mig. Olivan kiwan päron skivan står för kvällens roligheter, som ni kan se!!

för en ork som inte fanns


Inga sura miner nu, HELG IMORGON. :D Iallafall, mycket liv som man har nu på vardagarna så har jag hunnit med lite skola till 12:05, ätit, sovit, sett serie, ätit mer, pluggat, shapchatat, pluggat mer osv osv. Nu vill rummet städas lite ser jag och sen tror jag allt att duschen vill att jag ska duscha! och nu ropade även sängen efter mig, hihi populär man var helt plötsligt.
 

"hoppas ni gillar dubbelhakor för jag har många att erbjuda"

Älskar appen Snapchat, ladda hem den och snapchata med mig @ ameelieen. Hihi.

onsdags standard, bränna lite nu med olivia



roliga brudar


trött som attan

 
Trött är bara förnamnet på vad jag är just nu, har haft en himla rolig dag med några bruds iallafall, sen hängde Hampus med mig hem för lite The Walking Dead. Nu ska jag göra undan lite plugg tillsammans med te och sen avsluta kvällen med Portkod.

if you could only see the way he loves me, maybe you'd understand

Två nya inköp, hårborste med vildsvinsborst (vilket ska vara väldigt bra för håret) anpassad för långt hår och en tupperingskam. Blev en timmes stadstur med Rebecka och Felicia efter skolan, slutade liks ett och går mycket hellre hem senare eftersom Tina också går de jobbiga 3 kilometrarna hem med mig då!

mumsfillibaba för wilson bethel♥

 

Dag 2 - Bästa sommarminnet och vinterminnet

Helgen i Elises stuga =
 
 
Hemavan med konfatjejorna 2011 klår det mesta bland alla vinderminnen!

några snyggingar från gårkvällen


Mästerfotografen var Tina såklart.
 

we could leave this town and run forever


Fyra från igår och idag. Fick den efterlängtade helgen igår, fikade med Alice på stan och snackade om det mesta plus en hel del skratt, köpte farsdagspresenter och lite annat fint. Sen spenderades resten av kvällen med Tina och en lagomt rolig humor, haha. Idag blev det lite shopping och handling med mamma, kom hem med endast saker på rea, pluspoäng till mig!
 

det har gått flera veckor, baby










 
 

I want to make you feel wanted

Här var det dåligt uppdaterat ser jag ;) Näjmen, har inte haft tid och orkar inte heller skriva om det gångna så att säga. Här får ni på tre från idag; Gofika från Fellan, hälsokontroll och en himla massa skratt är vad dagen har bjudit på. Nu är det plugg dags, helg imorgon.♥

tur obama vann

 
Söt.

notis to myself

 

Dag 1 - Det finaste plagget i min garderob

Glömde helt bort att jag skulle blogga med denna lista under lovet, bättre sent än aldrig?

bad dreams

Söndagsångest botas med lite kakbak med systern, blev macarons igen, sött så sött det vart. Ikväll kommer förhoppningsvis mitt hjärta hit och sen har vi ju solsidan som är ett överlevnadsmåste på söndagar ;)

where there is a flame someone's bound to get burned

Gjorde ett tappert försök med Olivia att baka såna här gosiga Macarones (stavning där?) igår, haha och jaa vad ska man säga? Efter 3 timmar i köket hade vi lyckats med det mesta men smaken blev då bra tillslut iallafall, utseendet är ju inte allt som man brukar säga! Sen idag har vi hunnit med gofrukost och även hälsat på Elise och gosat med alla hennes myshusdjur, hihi.

himla go kväll den där halloween



moa sjöström


Skrattig och go, kolla in tjejens blogg HÄR. (som ni kan se så älskar hon att bli fotad också)

do we have to be a look a like to match?

Extremt seg och trött är en bra beskrivning av mig idag. Hade julmys med Tina ikväll bara för att glögg och lussebullar är en aning gott. Nu ska jag avsluta kvällen med ett Hart of Dixie avsnitt eftersom jag knappt kan hålla ögonen öppna, skönt tyck ja!

somtimes you're like barbie, fake



Gårdagen i helhet blev väldigt lyckad! Först stan osv. sen lite halloween fix hos Elise med några brudar och tillsist mot Hemberget där man fick träffa en hel bunt med saknade männiksor, hade det himla trevligt också. Dock slutade det ju lite halvers.. idiotiska männiksor det finns, men det är sånt man får ta.
 
Fast kvällen fortsatte iallafall bra för min del eftersom vi for på lan och stannade där i någon timma, jag och Elise kletade tandkräm på allas vattenflaskor, haha roliga... avslutade tillsist kvällen med att sova hos Hampus. Dagen bjöd på blåhuset pizza till frukost och film resten av dagen, helt ok för mig!

RSS 2.0