I think I maybe think too much

 

ånej

 

grym kväll igår:


- Tina stod för fotningen så ni kan ju gärna kolla in hennes blogg HÄR.

stay strong


Alla har nog sett denna vid det här laget, men ni som inte har det; se den!! 

26 september:

Från igår, var på stan med Rebecka och Felicia från klassen min, fikade och hade det ba bra.
 
 

I didn't walk away, you let me

 
Mitt hjärta går i tusen bitar av den här videon, åh..

fuck it, I'm young HAHAH

Man kan ju inte annat än att älska Samhällslinjen?! Fyfan vad less jag är. Så nu ska man ut på en "skogspromenad" för att leka naturexpert och leta ekologiskatjänster eller nått , kul va? :) :) :)

we are the kids with the hungry hearts


 

-

- Av mig.
 

you're about to lose me and still you don't make any sacrifices


I just want to fly away and leave this mess

                                  - you lost me.

New in

Dagens köp:

Matchande börs till mitt dator- och mobilfodral som ni kan hitta HÄR.

Träningsskor.

Leggings.
Nya träningsbyxor.
 
+ en tröja och en t-shirt.

far nu!

 

rejecting your love

Hade inga större planer för gårkvällen med den blev bra trots allt, först kollade jag p16's fotbollsmatch med Olivia och även med Emelie och hennes kille som kom!

Olivia går lös med mobilen som vanligt ;)
 
Senare drog vi till Olivia, vidare till Ica och tillsist till något ställe där även Nils, Johan, Anton osv. var, spelade pingis och snackade typ. Fick sen skjuts hem av goNils och vaknade vid åtta idag (på en lördag.. vafan?). Hur som helst, har just fått min lön från i sommras så idag blir det stan med bäst Tina, super.
 

you can fall if you want to

 
Väldigt lugn dag med tyska, idrott och ett en minuts samatal innan vi fick sluta vid ett, dagen avslutades med Dunderhumor på yt med Alice, Rebecka och Felicia, haha.......
 
Läste sen alla sidor man skulle i en valfri svenska bok till på tisdag, fikade och sov typ tre timmar. Snart blir det att hämta upp Olivia och va med henne på ett ungifär, mer om det sen.

we're fading into darkness


Bebis.
 
Kunde inte va seriös alls igår på passet, humorn låg på noll med Tina och sen vare helt sjukt jobbigt. Märks att jag inte har någon styrka kvar alls.. hehehe, samhälslinjen tar totalt över ens liv förövrigt, har nu svenska, matte, so, natur och tyska som måste göras, dock kan jag spara några grejer till sen men vafan?!
 

forgotten by someone you never would forget



GinaTricots sportkläder är riktigt snygga enligt mig, man blir nästan sugen på att träna.. påtal om det så börjar de gamla vanliga stryke- och konditions passen igen ikväll varje onsdag, tummen upp! Kan behövas för mig att röra lite på flärret.. ;)
 
Nu ska jag ta tag och räkna matte, ha en bra kväll.
 

bildbrist på denna dator vilket leder till många webbisar;

Igår efter skolan hängde Olivia med hem till mig och vi käkade lite som vanligt och nördade med våra fina datorer vilket va ganska så kul innan vi drog in mot Vännäs, åt thaimat och sen såg P16's innebandymatch med Tina också. Gillar vanligtvis inte sport men fyfan va spännande!

onödig information bara för att ni inte har nå bättre för er än att läsa detta

 


Hade skolfoto idag, kände att jag såg ut som en korv med senap på vilket aldrig kan va najs. Sitter just nu och väntar på Svenska, sen ska vi egentligen ha idrott men eftersom man gjort 3 km's testet vilket vissa andra inte har så slutar vi två, yeeey.

I spread my wings so I can fly, I do what it takes to touch the sky

 


Köpt idag.

Gick omkring på stan med Issipissi efter skolan, åt godaste kakan ever och köpte lite mer än tänkt som vanligt, dock spöregnade det men det var bara mysigt ändå! Nu ska jag försöka plugga lite tyska glosor innan det blir att checka X Factor. Vädligt intressant u know ;)

what's best, head or heart?

Kom hem vid middag efter att ha varit med Hampus, himla trevligt vare med Eva och Adam, gomackor och massa skratt som vanligt, heheh. Nu är jag nyduschad och fräsch, ska ta en kopp te nu sen blir det en tidig kväll. Vaknade en aning tidigt imorse.. Men hur som helst, slutar 13:05 imorgon vilket kändes som en väldigt perfekt måndag! Får se om jag tar en tripp till stan för att leta en ny väska eller inte,

nailpolish


övertänker alltid allt.


Bloggen är omgjord som ni kan se vilket kändes bra med en upp frächning. Har packat mitt pick och pack och ska strax moppa till Hampus och va med han ikväll. På tal om ingenting så gjorde jag en matchande nagelacks design till tröjan som jag har på mig just nu (vilket ni kan se på bilderna ovan) förra veckan. Gör ett tidsinställt inlägg med det sen, hade.

it's seems to be clearer but not as bright as it use to be



Kvällen blev väldigt lyckad med mycket roliga människor och klippning av Nils hår, fin sång, chokladbollsbajs, roliga klipp och mys. Sen sov Hampus här och idag har dagen bjudit på en grymt dålig humor från min sida, haha men sånt är ju alltid kul! ;)

don't think twice


Fylller ut bloggen med lite webbisar, väldigt korniga och fula bilder men det får duga, ha en bra kväll!

I really don't know what I'm supposed to do anymore

Trots att dagen varit helt genomsur så har den flytit på bra, lyckades även ta en tidigare buss hem och efter jag hade tagit sprutan så blev det en enormt lång dusch med tanke på hur sjukt kallt det va att köra moppe.. Ikväll kommer några roliga människor hit och håller mig sällskap, blir super!

-

- Williams Lista den 23 september
 
- Solsidan säsong 3 den 7 oktober
 
- 90210 säsong 5 den 8 oktober
 
- Smiley (film) den 12 oktober (?)
 
- The Walking Dead säsong 3 den 14 oktober
 
- Hart of Dixie säsong 2 den 20 oktober
 
- Pretty Little Liars (bonus avsnitt, säsong 3) den 23 oktober
 
- Game of Thornes säsong 3 den 1 april
 
Jaa, jag vet att jag är värsta serie-nörden men alla dessa är faktiskt riktigt bra och som självklart ska ses. Dock har jag serie brist just nu så det skulle inte skada med lite tips!

servus

Taggade på tyska!!!

we're on two different roads


2 från kvällen, blev en hel del chill och en massa danska eftersom vi är väldigt bra på det.. heheh, aja FREDAG IMORGON för fan! Tror helgen kan ganska bra om det blir som tänkt. Nu ska jag duscha och sen sova, upp imorgon klockan sex, tre lektioner och sen blir det att ta någon spruta.


anything is enough for two



Sitter och lyssnar på Moa Lignell och är allmänt snygga. Har ni inte hört hennes nya album tyck jag ni bör göra det nu. Nu började svenskan så ni får mer uppdatering sen kanske, ha det bra!

tips.

Var ju och klippte mig idag, blev nästan ingen skillnad ifall någon undrade efter resultat. Frächare blev det iallafall. Köpte även med mig hem det bästa värmeskyddssprayet (enligt mig). 149:- får man betala för det dock.. och sen fick jag även ett test fast av ett annat märke också, det luktar mums!
 

don't know how this will end

Ja, här får ni en lite halv tråkig sammanfattning av de senaste dagarna, väldigt ovärt kanske men har ju inte direkt sådär super mycket att blogga om så här får ni!
 
Torsdag


Fredag
Inga bilder, käkade iallafall paj med Olivia!
 
Lördag


Söndag

En massa Astrid Lindgren filmer med Hampus och Tilde osv, dom är ju fan bra!
 
Måndag
Äventyr med liwikiwi, snygg tjej här u know. Bäst hursomhelst!
 

I realized that you're so hard to know

Nya, underbara, fina skoldatorn. Helt älskvärd med tanke på min gamla dator!
 
Kul att satistiken ligger på topp medan bloggningen ligger på noll.. Men nu är jag back on track. Så fort internet var tillbaka för någon dag sen så försvann det igen, suck! Ska försöka ta igen lite förlorad uppdatering ikväll och framöver hade jag tänkt men först mat, :)

mobilblogg fortfarande.. sitter hos frisören


uppdatering imorgon, har äntligen internet igen!!! dock är jag ute på vift just nu men jag lovar en massa inlägg framöver


en lektion kvar sen helg, fyfan va skönt!


internet är total dött och jag har bara 3G på mobilen, räkna alltså med väldigt lite uppdatering fram till söndag..

Bjuder på några nagelbilder som jag gjort under veckan:


if it's ment to be, it will be.





suddenly it felt like I was a stranger for you


Hejslyna!
 
Trött som satan, nöjd som fän med min tid på 3 km, hungrig som ett as, glosor, Pretty Little Liars osv ikväll. Ska lägga mig typ halv nio. Blev ett väldigt intressant inlägg känner jag, återkommer.

bästavän ♥

Gjorde lite olika saker med Tina igår, typ fotade en massa och gick på värsta vildmarksvandringen, haha ;) Kul vare iallafall! Ska strax få skjuts av hennes mamma till bussen vilket kändes väldigt skönt. Idag slutar jag för det första vid fyra och sen har vi dessutom nått skit - 3 - kilometers - spring - test, YEY! Kul för mig som inte rört på kaggen under hela sommaren.. haha. Wish me luck.

"love me now or lose me forever"


Ja då var det måndag igen, jobbigt värre. Dock slutade jag 13:05 vilket jag gör alla måndagar tydligen, härligt! Hade tyska ett idag också, jag och Tina älskar tyska redan nu, hahaha.. Tog sen en genväg hem från bussen vilket ledde till en massa löv i håret och spindernät i hela fejset, kul. Ska spendera nån timme med tjejen från bilden ovan när hon kommer hem, alla kan ju inte ha turen som jag och komma hem två ;)

feels like you're taking me for granted


Igår kom Olivia hit och hjälpte mig med lite städning och grejs innan vi började fixa oss inför tjejmiddag, du är bäst förövrigt! Sen kom Tina, Moa, Elise och Linnea och åt tacos med oss, sedan kom några andra roliga och joinade oss och kvällen avslutades bäst med en konstig sanning och konka med Hampus, Nils, Elise och Tina.
 
Det var även några som sov över och jag har endast lyckats sova två timmar, (lyckat, jag vet). Snart blir det att ta igen lite förlorad sömn vilket kan va lite lagomt behövligt. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!

RSS 2.0