snabb update;

Såhär kommer resten av min kväll se ut, jag och Hampus har byggt ihop tältet och ställt det på gården, haha. Mysigt värre, nu ska vi strax göra popcorn och gå ut, ha en bra natt! Höhö.

Dag 4.

Dag 4 i Kroatien.
 

one day when the sky is falling, I'll be standing right next to you

Lekte med Tina idag, haha nä men vi kollade igen på deras grannars kattungar, de blir bara sötare och sötare! Kastade även lite vattenballonger, kollade på en mycket fin sak på blocket (vill haa.....) och myste med en söt hund. Sen kom jag på att jag ska jobba på måndag så jag for hem för att ringa till min handledare, som tydligen har semester, mycket konstigt :S

a person to be one hundred procent myself with

For till Hampus i onsdags och sov där till igår. Vi har ätit massvis med popcorn, sett Game of thrones, hoppat, chillat och pratat på studsmattan, sjungt fint, ritat med kritor på vägen (haha), spelat utespel, haft saftpicnik (höhö), gungat, handlat, grillat mersmellows och korv och massa mer säkert. Grymt roligt! ♥
 
Fick sen skjuts hem av han inatt (bäst som han är) eftersom min moppe är helt fucked up och inte startade, borde kasta den i älven, skjuta den i däcket och fylla tanken med sand!!! :) :) :)

paradisbadet

Tog tåget till Paradisbadet igår vid elva tiden, Tina blev lite arg över att se sig själv i fönstret..
 
Framme!
 
Lite för djupt för Tinas del..
 
Åkte forsen, hohoho.
 
Och alla andra rutschkanor för den delen! Kul tyckte hon att det va ;)
 
Lekte lite
 
Solade bland molnen
 
Åt lunch
 
Bubbelpolen
 
Fikade lite och badade ännu mer.
 
Gick sen på stan en snabbis, åt subway kakor, chillade på några bokstäver, klappade en ekorre (haha) och drog tillslut hem med tåget 20:17. Riktigt grym dag kan jag lova, super kul!

holding on and waiting

 
Gårkvällen blev helt ok! Det började hos Madde med några trevliga och fortsatte hos någon annan där det var en massa folk. Tog tjugo över två bussen hem idag och har sendess klämt i mig en pizza som satte sig ganska bra i magen, planerat morgondagen med Tina och handlat lite smått å gott! Blir en hyffsat tidig kväll så jag orkar upp imorgon, nu: pretty little liars.

I'm gonna live my life

Jag ikväll, t-shirt från Monki och hår fixat med wavemaker'n jag fick av Hampus när jag fyllde år!
 
Får strax skjuts in till stan (snälla päron som jag har, haha) för lite roligheter! Tar med digitalkameran (som är sämst vilket ni fick se resultat på i inlägget innan!) så jag kanske lägger upp någon bild imorgon när jag kommer hem, vem vet, ha en bra kväll! ;)

flying without wings

Hade en super rolig kväll igår hos Petra med mina fina tjejor! Vi badade både i älven och i badtunna, åt jordgubbar och glass, så skräckfilm och massa mer, allmänt grymt!! ♥ Kom hem vid tretiden inatt och dog i sängen direkt, idag blir det nog en innedag tillsvidare, vädret är ju inte det bästa så.. Ska iaf slå en pling till Alice senare som jag blandannat ska spendera kvällen med!

gut

Blev en väldigt lyckad dag i hjåggsjö med grymt folk, trots att solen inte riktigt ville sammarbeta så badade några och så spelade vi fotboll och sånt i sanden (vilket jag ägde på....) och de kom även fler roliga men glömde helt bort kameran så fotade i princip ingenting.. men spela roll. Drar vid sju vidare på tjejkväll, lär bli bäst!

lyckligare än förr

Tyckte det va himla charmigt med glugg tills jag själv fick det.. Den jävla byggställningen ska väl inte skapa ännu mer galenskaper i munnen än vad man hade innan, eller..?
 
Har räknat ut allt mitt hårda jobb hemma, med ved och lite annat, ledit till att jag äntligen har betalat av hela min blixt! SKÖNT

fler bilder från kroatien

Dag 2.
 
 
Dag 3.
 
 

instagrambilder

 
Tisdag - Hjåggsjö med Tina, kakor, nerputtad i vattnet, ytterst lite sol, jagad av broms och en massa skratt
 
Tisdagkväll - Bryggchill med Olivia, jordgubbar och rumble matcher, haha.
 
 
Tisdagnatt - Sov hos Hampus till Onsdag - En massa solning, bullar, träff med en kattunge, mat, studsmatta, kurragömma och tagen med Tilde och Julia, haha. Plus glassköp och Games of thrones, grym dag!
 
Torsdag - Ikea och Birsta city med syrran, mamma och pappa!
 
Somvanligt orkar/hinner jag inte blogga varje dag så ni får en liten sammanfattning, känner inte för att skriva värsta långa texterna om de senaste dagarna. Dock ska jag bättra mig, fast vi ser väl hur det slutar.. ;)

we could have had it all

Kolla den här, världens bästa röst och en super snygg kvinna!

the bad thoughts comes at night when you're alone

Hyffsat bra väder (för att va stället jag bor på) i veckan ser det ur som?! Hoppas dessa två veckor innan den 30e juli har super mycket sol eftersom jag börjar jobba sen..
 

never let me go

Här var det mycket uppdaterat ;) fast nä.. Finns inte så mycket tid till varken dator eller bloggen nu på lovet känns det som.. De senaste dagarna har jag iallafall shoppat, vart med fina personer, sett på bio och stan med Hampus, kollat på när han blev klippt, hoppat studsmatta, städat tvättstugan, sovit, sett massa filmer eftersom vädret pretty much sugit! och säkert massa mer men orkar inte tänka riktig.. Tillsist idag blev det älven ett tag!
 

some day I will miss you all

Onsdagkvällen bestod av grillning med min klass (eller kanske ex-klass nu..) plus en massa korv och marsmellows, en spårad humor, nattmat, nå spel och massa skratt, grymt bra kväll måste jag säga!♥ Synd bara att några inte kom, men men.

bra dagar

Lördag natt - Söndag - Måndag (med mah babe)
 
Måndagkväll (med coololivia)
 
Tisdagkväll (med mina gangsters)

this is my moment tonight, hell yeah we doing it right, so get your hands up in the air, like we living your life

 
Har haft ungifär världens bästa helg! Fredag kvällen blev bäst och lördagen bättre än bäst (hur det nu är möjligt?). Vännäsdagarna ägde helt enkelt iår, tack alla som gjorde helgen så bra!

I can do it on my own

mina bästa!
 
Igår blev en sväng på stan för mig och Tina, vi åt glass i solen och jag shoppade lite för mycket men det är ju alltid najs. Sen på kvällen kom Hampus och höll mig sällskap och sov här! Imorse for jag mot vännäsdagarna och har gått omkring med lite folk där och stekt i solen. Nu ska jag snart laga mig nå mat och sen börja fixa mig lite smått, mot vännäs igen senare!

neon color

Jag idag. Snart kommer Tina hit och det blir nog bättre än bäst, ha en bra dag!

Dag 1.

Dag 1 i Kroatien.
 
Bilderna får tala för sig själva!

here we are again on the same road

ameelieen @ instagram
 
Har slitit som en gris i två dagar med att klippa nästan alla Umehems gräsmattor.. Det var inte direkt det enklaste eftersom gräset var ca 20cm och med 70° lutning på vissa ställen, med en handgräsklippare dessutom. Men lönen är ganska bra så  jag är glad ändå trots att varje muskel i mig gör ont!
 
Förövrigt kan jag ju säga att jag hade en ganska så grym kväll med Olivia igår, åt nutella och jordgubbar i solen, lekte i en lekpark plus en massa prat osv. ;) Planerna för kvällen blev inte av men lika bra det med tanke på hur sjukt trött jag är. Har även hinnit avnjuta en subway macka, lovely!
 

like a second choise

PENTAX k-x 18-55mm. Efter att min bror hämtat oss på flygplatsen for vi och titta på deras kattunge, är helt kär i alla katter, kommer säkert bli en ensam kattkvinna när jag blir gammal med 20 katter..
 

can't be happy for your sake

Kom hem från Arlanda igår vid tre tiden och kan sammanfatta resan med ganska så bäst plus bad, sol och mat. Sjukt skönt att va hemma, har saknar allt och alla.
 
Packade sen ganska snabbt upp och drog efter det till Hampus och spenderade kvällen/natten/dagen med han. Vi drog en standard med kurragömma, gomackor, film och massa studsmatta ;) bäst. Imorgon ska jag jobba åt Umehem så det blir bara att ta det lungt ikväll och se nyaste Pretty Little Liars!

RSS 2.0