suck.


Överlevt ännu en onsdag och SOarbetet är äntligen klart, tummen upp! :thumbup:

i datasalen


cool bild på hampus, skills i paint eller vad?

Sitter i datasalen med mina gangsters och försöker jobba med SO fördjupningen, slutar om en timme och då blir det hem och sova framför 90210. Dock är man inte hemma förän efter fyra någon gång eftersom bussarna är helt knas.. Nu ska jag forsätta, vi hörs! 

backen


Bild lånad av Tina, fler bilder finns HÄR. Hade en kunglig dag i backen med massor av åkning, sol, skratt, fika, misslyckade hopp och snygga fall av de flesta! Skulle inte sitta fel att gå och sova nu men facebook är i vägen hela tiden..

I just had to call you up and say hello


Friluftsdag imorgon i backen och här ↑ är vädret, blir nog grymt och jag har massvis med fika så jag lär nog inta va hungrig, nu ska jag duscha och sen dricka te framför TVn tror jag, gonatt!

I know times can get a little tough


Hade ju som sagt planer på att min SOfördjupning skulle bli klar i helgen. Men en kladdkakeglass väntar i frysen och pyjamasen lockar ganska mycket mer än det så jag tänker inte röra ett finger åt arbetet. Imorgon, då jävlar! ;)

glittering, glimmering, flickering


- glittering, glimmering, flickering love ♥

26 februari


Min kväll igår, en massa Just Dance - och kort spelande! + en dålig natthumor, grym kväll helt enkelt! Olivia for för ett tag sen och jag har just kommit in efter att ha fotat ett tag ute, fin vädret!

fukkireta


Cooltjej_96, haha inte mycket till liv ↑

Kvällen kommer spenderas med Olivia och Tina, väntar just nu på att Olivia ska komma hit sen går vi till Tina, sen sover Olivia här, så ni vet vad jag gör! Haha, ha en bra kväll för det kommer jag ha!

the passions there, so it’s got to be right


Bra helg än så länge,
igår blev det backen med några eftersom dom hade kvällsöppet (bilder HÄR), sen efter det kom Hampus hit, fast han for tyvärr ganska tidigt idag men jag drog till backen så dagen blev verkligen inte dålig!

want to be where you are


HELG! Dock måste SO arbetet typ bli klart i helgen, har fått en ful räls i munnen, kan knappt att äta något och bussen var som vanligt sen.. suck suck

- Have ever tried to smile and hide your pain, even though you’re really not okey?



I have, I have.

shine



Snygga på idrotten igår eller vad?! ;)

Äntligen är en del av mitt SOarbete klart, nu måste jag bara komma på en fördjupning.. gah. Önskar vädret kunde vara lite som igår men nej, himlen valde att spy ut äckliga, blöta och stora snöflingor istället, fuck u!

tandställning


Typ jag imorgon, dock tror jag inte att jag går ifrån tandläkaren med ett sånt där smile! Tänkte bara förvarna er så ingen får en överdrivet stor chock, vilket ni lär få ändå...

guess I need you baby


Ingen har nog missat att det är fettisdag och jag har självklart tryckt i mig två söta små semlor. Sen har resten av kvällen spenderats i backen med Tina, kuligt såklart!

bilder från de senaste dagarna;






For till Hampus i fredags och har varit med han hela helgen! Käkat massa godis, sett One Tree Hill, skrattat, tagit snygga bilder med Tilde, ätit kinamat, sett Mästerkatten i stövlarna på bio, puttat på bilen i total snöstorm, somnat halv elva, myst, haft massa ljus och sett Sanctum (som vi såg på ett årsdagen). Grym helg eller vad?!

take my hand, just in case


Ganska just kommit hem från skolan och igen var bussen 15 minuter sen från Vännäs, wihi. Juice gjorde mig lite gladare fast sen kom jag på SOarbetet som måste bli klart och renskrivas.. suck

2 år - 104 veckor - 730 dagar

2 år - 104 veckor - 730 dagar

Du är min bästa vän och min största, första kärlek. Ingen får mig att le som du!

dream


från we heart it

Haha, uppdateringen har fått vila lite.. ;) bloggar imorgon!

can't get enough of you




Haha, fina bilder från igår + att min digitalkamera suger.. det blev inte en dålig - dag iallafall!!

fjortonde februari


jag älskar dig

Glad alla
♥ - dag! Hade en söt mamma som hämtade mig från skolan och sen fick jag en rosa ros och hjärtbakelse, hihi! Resten av kvällen kommer spenderas med min älskling, bra alla hjärtans dag! Men först måste det pluggas matte och fysik.. blä

upp och ner


Håret efter färgningen! Måste börja plugga nu om jag ska hinna trycka in något i min skalle innan de två poven vi har i veckan. Vill ha helg typ.. nu

find me, here in your arms


Ganska nyss kommit hem från Vännäs, såg bio ( en gång i phuket) med mina bästa, se den! Sen satt det ju inte helt fel med en massa naturgodis och popcorn heller.

Hade det grymt kul hos Hampus också, haha humorn på topp ;) Nämen, kung helg iallafall! Orkar inte blogga just nu och duschen väntar så, gonatt ♥

11 februari


Hade en grym kväll igår
med Olivia, Tina och Moa hos Tina, vi färgade mitt hår, åt massa gosaker och var grymma på att döda zombies! ;)

Dagen bjöd på några sega timmar i backen, va faktiskt inte så kul idag.. Kanske för att man känner sig helt trasig sen idrotten igår, inte lugnt någonstans. Drar strax till min bäjbi, blir bäst!

saknar


-

Skönt att ha varit ledig idag. Bakat cookies, varit ute med tina och sett 90210 är vad jag gjort. Imorgon blir det nationella nr 2, fast nu med tre timmars skrivning vilket suger mer arsle än det andra provet! (som förövrigt gick helt ok, tror jag..)

'cause I feel like I'm breaking inside


PENTAX k-x 55-300mm.

lugnet före nästa storm


Ganska bra dag, halvgrym humor osv osv. Åt på Lagondola vilket gjorde dagen en aning bättre, lyckades äntligen lite på tekniken och åt chokladbollar hos Tina efter skolan. Imorgon väntar första nationellaprovet vilket suger arsle!

(bilder från tinas blogg)


5 februari.


Moa räddade min kväll, blev glass och film som vanligt, inte helt fel! Nu ska jag duscha och sen sova, mer än skönt trots mina 11 timmars sömn inatt ♥

cold as you


PENTAX k-x 18-55mm. Kanske lite små kyligt ute när det finns is på insidan av rutan tillochmed? ;)

nail polish


Köpt idag, lite små grejer ovan + ett par behövliga (vanliga) leggings!

I thought I could fly but I'm stuck on the ground



Igår efter skolan hängde Hampus med hem, det var ju lite kallt att gå kanske.. Men vi spelade iallafall massa kort (haha), såg nyaste One Tree Hill avsnittet och åt chips med dip vilket inte satt helt fel. Sen for han vid elva imorse (eftersom dom skulle protestera mot acta) och sendess har jag gått omkring på stan, ikväll blir det nog bara att se några 90210 tror jag!

here in my arms


PENTAX k-x 18-55mm.

Haha, passande bilder eftersom duschen väntar. Sen blir det smoothie och nyaste Pretty Little Liars avsnittet och kanske en stund med 90210. Känns även kung att ha gjort lite på SOn kan jag lova!

the truth hurts and lies worse

Trust is like a paper, once it's crumpled it can't be perfect again.

olivia lundin


Grattis kakmonster! ♥
-

Överlevt ännu en onsdag, lika förvånad varje gång att man är vid liv efter alla tråkiga lektioner ;) Ikväll väntar SOarbetet som det går skit med. Så då vet ni vad jag har för mig, ha en bra kväll!

RSS 2.0