everyone leaves you


gissa vad det blir? ;] måste vara omöjligt att lista ut.........

damn, I miss you.


slänger in en snabb dagens ↑ bild (eftersom det är upptaget på toa) typ min favorit tröja, vanliga jeans och så, gonatt.

30 oktober.


gammbild från sommaren, saknar

Har varit med emelie ikväll, galet länge sen! men ja så vi gick typ omkring i vännäs och pratade, åt choklad och hade det trevlarns. ;)
ska tvätta bort sminket nu och sova snart, är typ.... trött ;] hörs

dagens..

Dagens humör: nöjd (om det är ett humör?)
Dagens planer: var iaf att va med hampus innan
Dagens kändis:


avril.

Dagens serie: hmm.. ser ingen serie just nu men annars awkward kanske!
Dagens spel: bubble island som vanligt.
Dagens nedräkning: ja, middagen kanske... ;]
Dagens jobbigaste: ingenting alls, grymt va?
Dagens väder: ingen aning, har inte vart ute och kollat.. men mörkt nu iaf, hhehe

this is our time


sämsta uppdatering även fast jag lovat annat..! har haft en myshelg (ovanligt?) med hampus, sov först hos han i fredags sen blev det bara att trampa hem på (världens sämsta) cykel tillsammans med min (underbara) kondis för middag!


sen igårkväll va jag med tina ett tag, och senare kom lite härligt folk hit och såg film, skrattade osv. awesome! :)

och inatt sov hampus här och for ganska nyss, så jag kan ju inte direkt klaga på helgen!
tänkte va snäll och uppdatera eftersom jag verkligen sugit på det under senaste tiden men nu äre lov och jag ska blogga, (förhoppningsvis)

ye


fredag, sista praodagen, bjuder på glass, helg, glad amelie

true story


Från: weheartit.


orkar inte bloggen just nu, har haft fullt upp dom senaste dagarna med dagis, städa, skratta, röra på fläsket, va med tina, bubble island osv. inte helt fel! men jag är tillbak imorgon, för då blire HÖSTLOV! ♥ = mer tid

I wanna make you feel wanted.



darkness


PENTAX k-x 50-300mm | ändå läskigt....

prao på dagis i veckan nudå (om nån undrade, hihi) har annars idag käkat chokladbollar med tina, fotat ute, fixat med moppen osv - så förhoppningsvis startar den imorgon, annars är jag rätt så körd! ;)

memories fade away




raggarblicken jag brukar köra på, tro det eller ej - den går alltid hem ;)
har tittat på en massa bebisfoton idag.. lite lagomt mullig eller något sånt!

23 oktober.

Tryck f5. gjorde snabbt en header i photoshop elements, är inget proffs men det får duga!

-


söt, jätte stor och bra ;]

damn, damn, damn what I do to have you here?



beställt en klänning
vilken det är får ni se om ett tag.. dagar eller veckor, vem vet ;]

22 oktober.

sorry för den fula, simpla och tråkiga designen som bloggen har just nu :(  fixar det när jag har tid, bättre ideér och bilder, hörs


that's just how it is.



Skönt att ha gjort sista dagen på praoen där igår, var roligt fast ganska slitsamt i längden. Fick en söt kopp med mig hem, gilla :) Som pricken över i:et kom Hampus igår och såg Idol med mig, sen satte vi på Horrible Bosses, fast somnade efter ett tag. Sen imorse har jag fotat ganska mycket inne tills Hampus vakna igen och då fika vi, såg klart filmen och hade det mys


PENTAX k-x 18-55

and I held your hand through all of these years


mot sista dagen på indiska.

jag idag #2

heiho! mot jobbet (praoen), börjar tio fast bussen går snaart, hann med några bilder innan. så här får ni ↓ ska fixa några sista saker och sen ta på mig och cykla mot bussen, tjing ;)


jag idag

som rubriken talar ↑




we were both young when I first saw you


one piece, fotbad, äta, måla naglarna, ducha, dator osv, sova, prao igen.

"If you asked me how many times you have crossed my mind I would say once because you never really left"




everything that I wanted



sötaste! ↑

kom hem för ett tag sen, bäst som vanligt. ska fixa till naglarna nu och sedan leta fram några kläder till imorgon, prao imorgon på indiska! blir säkert supert och börjar inte särskilt tidigt heller, wihej

15 oktober.



bästa höstvädret idag!
har dammsugat hela huset, städat och tjänat lite pengar. (jag vakna typ åtta? suck..) sen har jag och tina fotat flera hundra bilder resten av dagen och nu ska jag ta en duch, äta och sen dra till hampii, hörs ♥

the thanks I get



hår;
snällee, väx ut och bli längre igen! :(

Fredag!
Kunde ju känts lite bättre men men. fast nu har vi ju inte har skola nu på 3 veckor vilket kommer bli awesome! ha en bra helg eller något såånt,

never let go



så blev det.

I will try to fix you

två och ½ timmas film på morgonen med fika, sen lunch, fika på fysiken, göra vad man ville på bilden och sist engelska genom att prova klasströjorna och byxorna.  sen som grädde på moset; mobilen är hittad, i bussen! inte så där jätte dålig dag inte.. hihi

inte helt fel heller att Hampus kom och räddade min kväll igår!
nu ska jag skriva/måla en grej och hänga upp några saker..



hm..

...

skitdag. fucking lånemobilen är borta. dkjfdhfdkjdkjfdjkdflkjd. just lyckats tröstäta alldeles för många digestive bara för att.. ingen bryr sig, hejdå.


why



gjort lite sånthär efter skolan, ska leta nå mat i kylen nu och senare röra på fläsket, kommer hem vid tio så räkna inte med någon mer uppdatering (inte för att ni gjorde det men ändå)

no one is there to light it up either.




städar rummet och graderoben (som en viss person stökade till.. he he ), lyssnar på musik och gör inte så mycket mer. väntar på att min höstjacka ska komma hem också! vill ha mat typ nu och sen blire och va med bästa! kolla in bilder från igår hos henne HÄR :)

9 oktober.

saknar sommaren himla mycket!



hahahaha

so I sing this song to you for the last time



grym kväll!
förutom att allt luktar rök nu och att det är ketchup överallt i min väska.. tog nästan inga bilder heller men en fick ni! Ska sova nu snart nångång

8 oktober.


sämsta mobilbilden, men har ganska så mycket bildbrist just nu så bättre än inget! ;)
Igårkväll kom Hampus hit och sov här, myst massa som vanligt, sett idol, ätit choklad och chips, sett några awkward och sånt, bästa

Väntar på mat nu och sen ikväll blir det troligast att grilla med några! uppdaterar väl senare

höstigt


PENTAX k-x 55-300mm

if I could, then I would

Klippt håret och färgat efter skolan, behövdes verkligen klippas så dom fick ta ganska mycket, men det är nog bara bra för håret så det blir frächare.

så här såg förpackningen ut som jag färgade med.

bilder på resultatet imorgon om jag hinner ta några!

Hann även med att fara på styrkepass ikväll, jobbigaste jag vart med om! typ. så nu väntar duschen och sen sängen, ögonen känns som sandpapper.

gilla att jag har en så sjukt tråkig blogg och inget roligt alls att skriva om, haha..

cause it's true, I'm nothing without you

 

Skola nu då, suck! Har SOprov på morgonen, älsklingsämnet<33 (naat) fast som tur är får man ha godis så det blir nog inte så farligt. Himla dålig uppdatering jag har, men jag går faktiskt in på blogg.se flera gånger och tänker skriva men loggar alltid ut för att jag inte kommer på nått värt att skriva, saksamma. Måste dra nu, hejdå!


4 oktober.


Just kommit hem ↑, jobbigt men kul som vanligt. Sitter här med facebook och äter mjök med Kellogg's flingor, typ godaste! Har egentligen inte tid att skriva så det får bli kort, men bättre än inget iallafall. Ska duscha nu och sen blire sängen


every wrong turn that you make, will also be my mistake




PENTAX k-x 18-55 | några bilder från igår, blev mest bara matbilder somvanligt.. Var också på Ö&B och köpte massa bra hårprodukter och sånt, awesome!
-

Haha, vi skiter i den där pausen, right? Dagen va väldigt bra ändå, hade matteprov som gick hyffsat, några roliga raster (och några dryga), mat på HKn och äntligen fått byta bort stortåomlägget, galet drygt det va!

2 oktober.


text innan gäller inte. (raderad)

Helgen blev trots allt väldigt bra, varit med Hampus ett tag och sen vi va några hos Anton, åt massa gött osv och sen sov Hampus här. Har även hunnit med släktträff, sett Trassel och en massa One Tree Hill !

1 oktober.


PENTAX k-x 18-55mm


Första oktober för er som missat det ;) sista veckorna av september hara bara varit dryga och jobbiga, så jag tyck ba det blir bra med en ny månad - prao två veckor och höstlov sen! har plats på Indiska första veckan och dagis här i närheten andra veckan, blir bra!

RSS 2.0