tidsinställt del 8

Fick denna av Hampus år 2010 och hittade den igen för några veckor sen. Ganska så söt tyck jag!

tidsinställt del 7

Bild 2009 när jag började fota.
 
Bild 2012.
 
Måste säga att fotningen går frammåt, skäms nästan över bilden från 2009, mest för att jag faktiskt trodde att jag kunde fota bra.. haha ;)

tidsinställt del 6

Bjuder på lite gamla bilder, alla från 2010.
 
Frågan är ju va vi höll på med i skolan ;)
 
Stora pojkar alltså!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mosan och Lajjan!!!!!!
 
Modellerna själva :)
 
Ändå söta.
 
Ja vad ska man säga, blir nästan tårögd så fina de är!!

Nyopererade bröst på den tiden ;)
 
HAHAH, mumsig tjej du var tillsammans med!
 
Gott?
 
Töntar.
 
Härliga minnen till denna tröja!!!
 
Det ända jag kan säga är att jag och mina vänner alltid varit väldigt snygga och fina. Det är inte alla som har den turen alltså, förstår om ni är lite avundsjuka nu.... ;)

igelkott

PENATX k-x 55-300mm. Träffade en igelkott härom natten, tyckte den va ganska så söt! :)
 

tidsinställt del 5

2011. Saknar Hemavan så grymt mycket, det var helt galet kul!

tidsinställt del 4

Lite nytt i garderoben. Älskar klänningarna, 149kr styck var dom verkligen värda ↑ fick förövrigt det gråa och det vita linnet av Tina, tack så mycket!

tidsinställt

Vädret i Sverige (där jag bor)
 
Vädret i Kroatien (där jag är just nu)

tidsinställt del 3

Två film tips. The pact och Gone, den förstnämnda är grymt läskig och den andra är mer spännande än läskig. Dock är båda är väldigt bra och helt klart sevärda, enjoy!

tidsinställt del 2

Glöm inte mig på Instagram för om det finns internet därborta kommer jag troligen kunna uppdatera den lite, ameelieen heter jag där! :)

tidsinställt del 1

Påväg hem från Tyskland 2010. Ska sitta på Arlanda i cirka fem timmar innan flyget lyfter till Kroatien så ni får gärna vara social med mig på sms ett tag! :)

kommer sakna dig super mycket och det vet du ♥

 

midsommarkvällen

Min kväll har sett ut ungifär såhär, sen gick vi hem till Tinas grannar och kollade på deras nyfödda kattungar, grymt söta! Efter det kom Olivia förbi och då vart det glass, jordgubbar och nutella tills vi gick till katterna igen och sen for vi hem och nu sitter jag här. Detta blir förmodligen det sista inlägget innan jag far men kom ihåg att forsätta kolla bloggen! Jag har gjort minst ett tidsinställt inlägg till varje dag så ni inte glömmer mig, haha ;)
 
Sen lovar jag att fota massor så jag kommer nog ha en hel del att bjuda på när jag kommer hem. Men nu blir det nog sängen eftersom vi far nio imorgonbitti, hörs om en vecka!

need to let it go

Jobbade lite på gården igår och har nu tjänat ihop en tredjedel av blixten, lite kvar.. suck. Sen på kvällen kom Hampus hit, vi cyklade till coolaste gungan och gungade, haha roligt vare. Vi låg där nån timme innan vi for hem och fikade. Idag är det midsommar, vilket jag inte direkt firar så för mig blir det mest packning, lite solning och så ska jag göra några tidsinställda inlägg till er så ni har nått att läsa i veckan eftersom jag far imorgon!

I never mistreated you once

Ska sätta på en film strax eftersom jag kan va uppe hur länge jag vill till skillnad från de flesta andra som jobbar, hihi ;) Dock måste jag jobba när alla andra är lediga... Men men, i helgen lämnar jag äntligen Sverige i en vecka, fyfan va skönt!

why should I care, when you don't?

Uppdateringen går lite segt fram, har inte så mycket tid nu när det är sommarlov! 
Skulle till tandläkarn i måndags vilket ledde till en fluga i halsen, en missad buss och en stunds dagischill där jag fick träffa Hampus också och sen lite shopping på stan.

Igår blev det en massa städning eftersom vädret sög! Sen på kvällen kom Olivia hit och gjorde min kväll/natt bäst, skjutade sen hem henne idag efter vi fixat lite grejs i Vännäs. Nu ikväll har Tina hållit mig sällskap framför nyaste Pretty little liars, grymt.

if tomorrow never comes, would he know how much I love him?




sista kvällen med niorna


Halvkassa bilder från den allra sista kvällen med alla nior, kan inte beskriva hur bra den kvällen var!

high school musical

Snygga ;)

Spenderade gårkvällen och natten hos Tina med hon och Moa, bäst som alltid! Men nu ska jag ut och sen basta, ha hårinpackning och se Pretty Little Liars.

Som ni ser är bloggen lite omgjord.. Har suttit flera timmar och försökt göra en ny header och när jag väl var klart blev det för mycket rosa så jag slängde ihop den som ni ser just nu. Inte alls som jag tänkt mig, suck..

think I know where you belong, think I know it's with me


PENTAX k-x 18-55mm.

Idag har byn jag bor i någon slags byadag, blir nog helt ok eftersom jag har Tina! ;)

15 juni


Två från kvällen. Alltid lika bäst med den där tjejen, gick och köpte allt för marängsviss vilket satt där det skulle! Nu ska jag badda mina 100 myggbett (no kidding) och sen sova i min egen säng med ett riktigt täcke och inte bara ett påslakan som vissa andra har... ;) Hörs imorgon förhoppningsvis!

olivia


HAHA, vackra. Ska strax tanka moppen och dra vidare och vara med min dubbelhakekompis!

the sun is shining in my whole soul



Trodde jag skulle få mer tid till bloggen nu när det är sommarlov men när man har en mobil med internetfunktioner orkar man inte starta skrothögen till dator som jag har..

Iallafall skolavslutningskvällen blev lite speciell men ändå lyckad trots alla mygg och cykelturerna hit och dit, Moa och Tina sov sedan här. Igår drog jag en sväng på stan och fick med mig lite bra saker och sen spenderade kvällen hos Johan med de bästa och tillsist hamnade jag hos Hampus och sov där. Ganska så grym start på lovet ändå!




FYFAN VA VI ÄR BRA, FÖR VI HAR GÅTT UT NIAN osv..


SOMMARLOV ♥


Har haft världens bästa dag kan jag lova!! Folk sjöng i kyrkan och sen blev det massa bildtagning, betygsutdelning, glass, sol, flakåkning där vi sjöng så hela vännäs hörde, lunch och tårta med klassen, ännu mer fotning och en massa kramar! Kommer sakna er knäppisar. Kan ju även förövrigt säga att sista kvällen med niorna igår blev bättre än bäst

grymma dagar.


Placerade mig i garaget igår med några från klassen och gjorde skylten till traktoråkningen på onsdag, super kul!


Sen efter det for jag till min syster på Alverakväll, massa hudvårdsprodukter såldes och det bjöds på massvis av fika, gillas av mig!


Efter det hamnade jag hemma hos Hampus och idag blev det en massa studsmatta, vattenkrig, sol, glass köp och en tur till deras kusiner, bäst!! Hehe tog mig en ledig dag alltså...


Förövrigt var Hk dagarna med Moa ganska så bäst


..och helgen har mest spederats med Tina vilket inte va helt fel! Skulle kunna skriva så mycket mer men nu ska jag ta och måla naglarna.

bra på att uppdatera? jo tack jag vet!


Har egentligen massor att skriva men jag tar det kanske senare. Sommar lov om sissådär 2 dagar och då kanske bloggen kan bli bra uppdaterad igen! Fast isånafall måste bloggen renoveras, den är så dyster.. Men de kommande dagarna är ganska fulla med brännbollsturnering, allra sista kvällen med niorna och avslutningen + lunch m.m

bakat snyggaste (och förhoppningsvis godaste) tårtan med moa


mecablitz 44 AF-1 digital



Köpte denna goding igår, blev ganska mycket fattigare (pank i princip). Men lika glad för det!

tidsinställt


Mina nya Iphoneskal kom i veckan!

true shit


just another lie

Jag och Moa har glidit igenom dagen med en ica tur, bröd- och rulltårtebak. Inte helt fel direkt!


feel good


Haha skabb bild nr 1. Men men, tänkte bara visa att jag gjort en liten förändring. Mörkt underhår!

v. 22 & 23


Lite av varje från den senaste veckan!


Sämst updatering, men what to do? ;) Är ganska besatt av min lilla bebisgrej.. men idag var iaf sista riktiga skoldagen och nu är det HK med Moa som gäller fram till tisdag i princip, lär blir ganska grymt ändå.

if you only could feel how I feel

Please be good to me.


RSS 2.0