elf - eyes lips face

 
 
Såg att Emma och Monika hade beställt hem smink från Elf (eyeslipsface) och att det var superbilligt plus att det just nu (till ikväll bara tyvärr) var halva priset på allt. Så jag blev också sugen och slog till! Tretton olika saker lyckades jag klicka hem för bara 280kr inklusive frakt. Kändes också bra med en uppfräschning eftersom jag nästan aldrig köper smink, håller bara tummarna nu på att det bra grejjor! ♥

they say that the world was built for two

Från igårkväll och idag, var på gymmet igår (ja jag har fått gymkort och ska ta tag i mitt liv, vet att många blev förvånade där). Som ni ser så körde Tina säkerheten först, HAHA. Idag så har jag bott i en T-shirt jag fått av mamma och sen vandrat runt på stan med Beckis utan nå pengar alls, kul.. Imorgon har jag bestämt mig för att va ledig eftersom vi bara har en lektion, wiho. Förövrigt så har min kusin varit här ikväll så vi har bara druckit te och myst!

hellre ful än fin

Avslutade en dålig tisdag på bästa sätt igår, vandrade omrking ute med Moa och sen checkade vi lite hockey, skrattade och pratade en massa, Vännäs vann dessutom, wiho! Efter skolan idag så vart det en tripp till tandläkaren och sen köpte jag en present på stan innan jag och pappa for och handlade, landade just här framför datorn och ska nu göra bort lite saker som måste göras,
ha en bra kväll allesammans! ♥

who knew the other side of you?

Nymålade naglar och mitt glada mobilskal!

måndag

Åt mysfika efter en kort måndag, alla måndagar är bäst för vi slutar ett! Checkade lite serier och sånt. Ikväll är planerna på att plugga mest för har en hel del i skolan just nu, åh fy.

min helg

Några bilder från min helg, bästa fredagen och lördagen med Olivia, bio och stan. Sen några från min lördagkväll och söndag med Hampus, spelade spel med han och Tilde, åt glass och hade det lite för bra! Och den sista bilden från när jag gick hem från bussen i snöstormen, blä.

we're beautiful like diamonds in the sky


black n' green

Är kär i detta mönster och svarta fina saker helst med silvriga dragkedjor, synd bara att man skulle va pank och sparsam på samma gång.. Får nån för sig att ge mig nått så vet ni nu vad jag vill ha haha!

one bite and all your drams will come true

Idag kom mina bilder från Fujidirekt, det tog bara en arbetsdag innan de låg i brevlådan, alla bilder blev jätte fina också. Bomba en vägg med bilder, det är ett jätte bra tips om man vill ha ett roligare och personligare rum!

put his favorite parfume on

Har renoverat bloggen och det tog alldeles för lång tid, är äntligen hyffsat nöjd iallafall. Imorse när jag vaknade fick jag veta att alla våra lektioner var inställda och att vi hade fått ledigt (BÄST), så jag åt en jätte god fruskost och fotade ute i fin vädret. Minuset med att vara ledig är att vi fått en massa extraläxa, buhu..

onsdag

Plus och minus med den här dagen:
 
+
Fick en hamburgare för en femma.
Lyckades övertala mina parents att få en sak (wiho!)
Fick veta att vi börjar tjugo i tolv och slutar vid två imorgon.
 
-
Trött.
Hungrig.
Törra händer (haha..)
Allt plugg.

it's you, it's you, it's all for you

Två från i sommras som jag även just beställt hem, har tryckt hem över hundrafemtio bilder som ska upp på väggarna snart! Dagen har varit super, skrattat så halsen värkt (hur nu det är möjligt?), dansat på idrotten och så har jag tillsist ätit middag hos farmor, det va mysigt som alltid!
 
Ursäkta att bloggen är så torr, hinner aldrig fixa bättre inlägg..

jag älskar dig


Några från då jag var med Hampus i helgen, gav han en cupcake på våran dag (pluspoäng till mig), insåg att jag har lite smått stora skor, var ute i istiden och bakade chokladbollar, höhö. Idag var det tillbaka till verkligheten och dagen gick ganska bra, slutade som vanligt ett, wiho! Nu ska jag ta tag i lite plugg, duscha och sen mysa framför Pretty Little Liars.

(tidsinställt)


all eyes on us


Fotade nästan inget igår så det blev bara dessa två. Hängde hela kvällen med Jenny, Rebecka, Sanna, Felicia, Maja och lite annat folk till och från, avslutade med pommes vilket aldrig sitter fel. Känner att pengarna tar slut direkt sen jag började på Draggen, för nära till stan, fika och snabbmat, opsi. Nästa månad ska jag vara super sparsam! Hihi, ser väl hur det går..

I'll be in my castle calling

Alla planer för kvällen sprack men det är tur jag har min riddare (Rebecka) som räddar upp min kväll, haha, tror den faktiskt kan bli bra, men mer om det imorgon då jag kanske kan bjuda på lite bilder! Ha en bra kväll allesammans!♥

I miss those brown eyes

Åhh, vill tillbaka.
 
Efter skolan så hängde Alice med mig på stan, vi tog en fika, pratade och skrattade nån timme och gick sen omkring på Åhlens, haha. Imorgon är det fredag och helg, känns sjukt skönt och roligt!

rullar dammråttor här märker jag

Fula som få ;)
 
Förlåt för tomheten här  på bloggen, har haft fullt upp i veckan och datorn har fått stanna kvar i skolan medans. I måndags var Rebecka här hela dagen och kvällen, sen igår slutade vi sent och annars har jag bara pluggat en massa och druckit te för det mesta. Tror det kommer fortsätta att vara ganska dött, tar igen uppdateringen i helgen, hörs när vi hörs!

you're not alone

Såhär såg gårkvällen ut på ett ungifär, bakade kladdkaka, kollade till marsvinen, såg film och hade det bäst.

lördag


Dagens planer sprack pga att det var för kallt så jag har mest tagit det lungt, sett TV för länge, fotat massor och matat och myst med små svinen, hihi. Ikväll kommer min allra bästa hit så det blir jätte bra tycker jag!

underbar fredag

Började dagen med tre lektioner, gick sen på stan med Johan och Olivia, vi träffade även Justin en snabbis så det va ju bara trevligt. ;) Efter det drog jag vidare för att hämta hem Rebeckas marsvin som jag ska ta hand om i helgen, myste med dom ett tag och sen har resten av kvällen spenderats med Moa och Tina, vi spelade lite zombies, pratade och skrattade en massor, super.♥

jag är världens snällaste


Förlåt för ego- rubrik och bilder, ger med själv lite feedback när det behövs. Var sjuk idag så passade på att göra allt jag inte hunnit, såg även klart alla Twilight filmer och gu vad jag har underskattat dom, sjukt bra! Nu ska jag se Sveriges roligaste klipp eller nått och sen sova hyffsat tidigt.

find me♥


The last place we’re going is down

Trött är bara förnamnet av vad jag är nu. Efter skolan hängde jag med mina fina till stan som skulle söka jobb och jag själv köpte med mig hem en locktång och svarta jeans eftersom mina stackars byxor har spruckit.

jag behöver endast dom som bränts fast

Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, har sovit 3,5 tmmar i natt, haha. Brukar på vardagar sova minst åtta timmar så, ja, jag är väl antingen övertrött eller allmänt jätte trött. Mot skolbajset nu då!

pink wednesday

Har just kommit ut från bastun och hårinpackningen, fullt redo för skolan, borde bara ligga i sängen men jag och tid går som inte ihop riktigt. Ikväll blev det en middag på blåhuset med Tina, Olivia och Johan, fy fläsk så gott det var. Bra avslut på det här grymma lovet också, har haft det överdrivet bra faktiskt. Nu ska jag måla naglarna rosa, natti natti allihopa.

two is always better than one


(observera hakorna) I söndags åkte jag skrana med lite folk, drack en massa varm choklad, körde herreman på teppan och hade det sjukt kul! Sen gick jag och Hampus hem till han och jag åt bullar med Julia och Tilde och skrattade massor, haha... Såg någon film också innan vi sov.
 
Sen igårkväll så for jag till stan och hängde med Alice, vi gick på affären, såg bio och skrattade överdrivet för att störa andra, åt grönsaker och dipp och hade en spårad humor. Idag blev det att åka skridskor och spela in en väldigt specielll film, haha, grymt kul med den tjejen!

Wild child's lookin' good

Några bilder från gårkvällen, åt först världens godaste kinamat med Jenny, Rebecka, Semhar, Jocke och Felicia. For sen till Rebecka, myste med hennes söta marsvin och hade det allmänt kul innan vi drog vidare till någon annan Jocke, haha. Jag tog bussen hem till Hampus inatt och var med han en timme innan jag landade hemma igen, bra kväll. Dagen kommer spenderas med Tina så det blir nog super!

kvällen

Tog just en dusch och drog på mig lite bättre kläder och smink. Kvällen kommer spenderas med några saknade brudar först med Kinamat och sen lite roligheter, tagga matkoma!

Årsresummé av mitt 2012 - del 2

Maj: Spenderade första maj med Anthonia, Linna, Olivia och Tina. Jag var på middag med Alice, Madde och deras vänner. Jag började få ont i magen varje dag, åt jordgubbschoklad och längtade efter värme. Hade två rolig dagar med min kära pararellklass, Joel fyllde år och jag beställde hem nya bilder till mina väggar. Det började bli sommrigt och jag köpte mig en jeansjacka och fyllde 16. En Iphone 4s blev min nya bebis och Hampus hade inomhus picknik med mig. For till Tallbacken med klassen och hade det underbart kul.
 
Juni: Jag var med Olivia mycket, hängde i garaget med klasskompisar, köpte mig en blixt och färgade underhåret mörkbrunt. Hade elevensval och HK med Moa. Jag var med Hampus en hel del och hittade på roliga saker eftersom det äntligen blivit sommar ute. Fruktansvärt bra kväll med niorna, underbar skolavslutning och en lycklig Amelie i Juni. Filmkvällar och annat kul med folk. Midsommar firades med mina bästa vänner och jag lämnade Sverige dagen efter och for till Kroatien där jag njöt till fullo.
 
Juli: Var med kompisar och min pojke varje dag i pincip, badade, solade, åt gott, var på festligheter med Alice och levde livet (haha). Vännäsdagarna kom och jag spenderade all tid där med underbart folk och hade tre av de bästa dagarna från 2012 där, fy så kul! Började vara mer med Linnea, var brun efter Kroatienresan, åt massor av jordgubbar, myste med kattungar, var på mycket med Tina och även på paradisbadet med hon och hade en allmänt bra månad.
 
Augusti: Sommarjobbade en stor del av månaden och det var verkligen pest, kom hem till en söt lapp från Hampus en dag, hade bästa helgen i Elises stuga med hon, Olivia och Linnea plus en några pojkar. Tog vara på sista veckan av lov med fina vänner och roligheter varje dag. Började samhällsprogrammet på draggen och trivdes inte särskilt mycket i början. Köpte massvis med nagelack och färgade underhåret svart och var jätte nöjd med det.

until we die

Har ikväll varit på isplanen och spelat hockey, kört under-hökens-alla-vingar-kom och druckit varm choklad med en massa folk, kuligt värre faktiskt! Nu ska jag göra fika och sen sova, är halft död efter den här dagen, på ett bra sätt dock! ;)

från dagen;


Spenderade gårkvällen med Olivia, såg skräckfilm och hade allmänt dålig humor med photoshop, haha. Har idag vart i backen med fina vänner, bara kul det! Första åket för den här säsongen, hyrde även skidor igår så det blir säkert en massa åka i vinter och förhoppningsvis fjällen. Nu ska jag fortsätta mitt Twilight-tittande ett tag.

twilight maraton

Känner mig inte på topp (kan jag bara få bli frisk?) så därför spenderar jag dagen inne med Twilight-filmerna, har bara sett de två första så håller på och se om dom nu och sen ska jag fortsätta vidare på de nyare filmerna. Ska ta en prommis sen för att piggna till så jag kan göra nå kul ikväll!

tidsinställt

Jag vet att jag inte kan hålla sådana här års-löften för det har jag inte lyckats med förr. Därför tänker jag iår ha ganska enkla mål eller vad man ska kalla det med 2013. Först och främst ska jag börja ta hand om mitt hår bättre. Hårinpackningar och mycket värmeskyddsspray om det ska plattas eller lockas. Dock tar jag ganska bra hand om håret redan nu men tänkte bli ännu bättre på det. Sen ska jag även se om One Tree Hill för det är världens bästa serie.

Årsresummé av mitt 2012 - del 1

Januari: Firade nytt år med Hampus och det tyckte jag var alldeles perfekt. Var sjuk hela jullovet. Levde under den här tiden på smoothie och även resten av vintern. Hade filmkvällar med fina vänner och tillbringade mycket tid i slalombacken, började åka slalom istället för snowboard och insåg att det var 100 gånger roligare. Bodde i min klasströja och fotade ytterst lite. Hängde som vanligt rättså mycket med Tina och Moa.

Februari: Var i backen med Tina och andra människor mycket. Fick tandställning, opererade tån och färgade håret röd/brunt. Jobbig månad.. Hade många spelkvällar med mina brudar. Hampus hade flyttat till Vännäs och jag blev bästavän med hans lillasyster (haha). Firade två år med mitt hjärta. Hade en jätte rolig friluftsdag med alla nior i backen. (Ja jag levde typ på att åka i den där backen..)
 
Mars: Hade en fotodag med Tina, sydde klart mina kuddöverdag (typ det enda bra jag gjort under slöjdtiden), min dator gick sönder, jag började älska chailatte och Lisa fyllde år. Började hänga mer och mer med Olivia, åkte skrana några gånger och var på glassfestivalen!

April: Hängde mycket med kompisar, hälsade på Alice och hade det riktigt kul. Mitt sötaste kusinbarn hälsade på. Jag halkade på snön när jag var ute och joggade vilket gav mig ett stort ärr, beslutade mig efter det att aldrig röra på mig igen. Haha fast nä, men aa.. Såg bio med Emelie och firade att Hampus blev 16 år!

a dress with success

Min nyårsoutfit, älskar verkligen klänningen, den är jätte skön men samtidigt väldigt fin, den finns (eller fanns?) iallafall på Nelly. Hoppas jag får fler tillfällen att använda den!

lost inside a moment

Har varit hos Hampus sen nyårsnatten till idag. Vi har ätit massa gott, varit ute och idag var jag hos frisören och stackarn fick följa med och kolla på, haha. Fick mitt hår klippt och frächt helt gratis för Hampus pappa och Kicki bjöd mig, snällisar! Verkar aldrig kunna bli frisk heller så ikväll ska jag troligen bara försöka kurera mig med film och mys så jag känner mig bättre till imorgon..

nyårsafton




Först fixade jag och Tina oss tillsammans innan vi for vidare på en trevlig tacos middag med dom bästa!

Efter middagen drog vi vidare på lite festligheter, där det blev en massa dans, kramkalas, skratt och pussar. Träffade även alla saknade vänner vilket va himla kul! Med tanke på att alla våra planer inför nyår sprack dagen innan så är jag väldigt nöjd med kvällen! Avslutade tillsist med att fara till Elise och äta chips innan jag och Hampus kom hem till han vid halv fyra tiden.

2013!!!!!!!!!

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS! Hade en väldigt bra nyårsafton med mina fina vänner. Bilder och sånt kul kommer imorgon och bloggen kommer även vara ganska död till dess också. Håll ut, haha ;)

RSS 2.0