Dag 7 - Bästa med vintern och bästa med sommaren

Snowbord och slalom, skoter, skranor, varma tekoppar, julafton, mysbelysning, filmkvällar, filtar och snön!
 

Värmen, solen, gräset, en massa bad, pizzadagar, utespel, vattenkrig, vänner och sommarlovet!

funderar på nyårssminkningen


älskade du♥

Bra dag på stan, dock fick jag inte själv med mig nått hem men hjälpte iallafall Hampus och hitta en massa så det va ju toppen! Får se vad kvällen har att bjuda på, känner mig faktsikt ganska sjuk så tror nog att det blir en spakväll så jag kan börja tagga upp inför morgondagen!

söndag

Blev en spontan kväll med Tina igår, vi gick ut med deras "lånehund" (ursäkta fulbilderna ovan) och hamnade tillsist hemma hos Tina. Vi plannerade nyår, skrattade massa och hade en allmänt bra humor! Nu ska jag börja göra mig i ordning och äta frukost, sen blir det stan med Hampus, bra söndag.

tidsinställt


Det här är några av mina julklappar och jag är jätte nöjd, fick även en himla massa presentkort (och pengar till kameran som jag redan köpt!), en kontorsstol som är urskön, en mössa, mystofflor, en apsnygg tröja, ett jätte fint "överlevnadskitt" från Olivia plus ett brev och av Tina en super söt tavla på mig och Hampus (som finns på bild högre upp), gullisar jag är har.♥

roar mig själv


we're older than we used to be

Dagens frukost framför ett 90210 avsnitt. Idag fyller min kära mamma år, 35 år gammal blir hon, eller hur vare nu? Dagen bjuder iallafall på lite släkt och våra grannar plus en massa tårta och god mat, blir ba bra det!

new in

Köpen från igår och idag; nyårsfransar/gosaker för håret/puder/digitalkamera - Ricoh CX5
 

tell me everything

Hela gårdagen var väldigt bra, stan med Tina och sen Media Markt med pappa, köpte med mig hem en ny digital kompaktkamera för lite julklappspengar. Sen blev det filmkväll hos Johanna med en massa folk vilket va trevligt. Idag har jag gått omkring på stan igen fast med Olivia, Johan och Nils, visar senare de nyaste köpen!
 

från kvällen; fina venner♥


vinter


this is far too important for you to understand

Lika kul som alltid med denna filur, vi har ätit massvis med popcorn, kollat igenom skolkatalogen, varit hos hans mormor och morfar där det var släktträff, lekt kurragumma med alla hans kusiner och syskon, lekt i snön, ätit massa go mat och fika och tillsist sett film och käkat ännu mer popcorn! Ska ta mig en dusch nu och sen gå och lägga mig, har hela dagen fullbokad imorgon, wihej ;)

tell me what you know about dreaming

Har haft pyjamas hela dagen, sett Hart of Dixie, ätit julmat och knäck, smidit lite roliga planer med Tina, degat och bara tagit det lungt, precis som juldagen ska se ut enligt mig! Nu har jag äntligen dragit på mig nått vettigt och ska snart dra till Hampus. Vi får se vad vi hittar på men nått kul blir det ju alltid.

igår


kan inte drömma mig bort


Hoppas ni hade en fin julafton igår, det hade i alla fall jag med fina paket, släkten, gomat, kalle anka och monopol hela kvällen! Idag ska jag ta det lungt med en lite godis och serier, grymt skönt tycker jag.

julafton


Dag 6 - Något jag aldrig kommer glömma

Att välja ut just en sak är nästintill omöjligt men något som verkligen satt spår är den 19 februari 2010. Jag minns allt glasklart och ingenting har suddats ut trots att det nästan är tre år sen, haha. Våran dag.
 
Fett cool P12a #YOLO

jul, jul, osv


baby please come home


 
Det blev inget bakande idag utan for istället till Hampus, vi latja runt på taket och var allmämt coola (not), fikade, skrattade massor och hade det allmänt bra, rolig dag! Imorgon är det ju i alla fall julafton och det hatar man ju inte om vi säger så, hihi.

fuck frosty the snowman

Olivia kom och räddade mig kväll igår genom att hjälpa mig och baka, sen skulle vi hänga med några boys men jag lyckades bränna sönder mitt finger så vi vart för sega på att fara. Satan så ont det gjorde.. hade trotsallt himla kul, haha. Har i alla fall nu på morgonen bytt julklapp med Tina, sett näst sista julkalenderavsnittet och ätit frukost. Snart fortsätter julbakandet!

give me love like never before

Detta är vad jag gjort idag, fixat de sista julklapparna och slagit in allihopa plus städat lite. Det tog en himla tid men fint vart det. Nu blir det julbak resten av kvällen!

Dag 5 - Hur jag sminkar mig

1. Hudkräm på. 2. Fyller i ögonbrynen (ibland). 3. Lägger på nått lager mascara. 4. Conceler under ögonen och på skavanker. 5. Sveper tillsist lite puder i hela ansiktet. 6. Använder ibland solpuder till kindben, panna och haka.
 
Jag sminkar mig ganska simpelt och lägger endast ner kanske fem minuter på sminkningarna. Det här beror väl på min lathet, men jag ser hellre naturlig ut än fake!

new in

1. Torrshampo. 2. Tröja från Monki. 3. Mascara. 4. Hair Chalk. 5. BH.
 
Allt det här har fått följa med mig hem i veckan. Är väldigt besviken på Hair Chalken som jag fick från posten i veckan (kritor man ska gnugga i blött hår för att få en en-dags-dip-dye), man fick jätte tort och slitet hår av det. Tummen ner!

Dag 4 - Något jag längtar till

Julafton - bara för sällskapet, maten, godiset, kakorna, paketen och allt där till är så himla mysigt!
 
Nyårsafton och år 2013 - bara för att liksom!
 

I really fucked it up this time

Var på stan igår med Semhar, Jenny och Rebecka, fick med mig hem detta underbart söta linne (töntig som jag är), älskar det! For sen på kvällen till Hampus och skrattade mig glad tills jag skulle hem. Efter skolan idag blev det ännu en tripp till stan, köpte klart den sista julklappen med Rebecka och Felicia och gick sista timmen med Olivia. AMEN JUSTE, glömde jag säga att JAG HAR JULLOV?!?!?!??!?!?!

19 december 2012

I brist på annat att göra i helgen. ↑ Har just gjort klart årets sista prov och ska nu hem och göra klart årets sista inlämning. Ikväll blir det årets sista träning, ska bränna fläsk så att all julmat rymms nästa vecka. Hejho, let's go.

resultat av pepparkakshuset


let this thought go away

Har glidit igenom dagen med en massa skratt och ett roligt paket fanns i brevlådan när jag kom hem så kan nog inte vara annat än glad! (visar vad som fanns i paketet lite senare i veckan) Nu ska jag läggga fokus på årets sista inlämning och redovisning, sen blir det kanske att checka en innebandymatch med Olivia om jag hinner med allt!

besteven♥


Efter skolan for jag och några från klassen till Subway, satt typ och dregglade medan dom åt. Gick sen och mötte Olivia och har sendess gått på stan i jakt efter julklappar i flera timmar, har bara en julklapp kvar nu, wihi! Fick även med mig hem två saker till mig själv så det var ju inte helt fel!

Dag 3 - Finaste i mitt rum

Jag har för många fina saker i mitt rum för att kunna välja ut något speciellt. Jag älskar verkligen mitt rum, kanske för att jag fixat och gjort det mesta själv! Min fina tapet och mina väggtexter jag klippt ut och satt upp.
 

3:e advent.

Detta är vad jag och Hampus har hållt på med idag, bakat ett pepparkakshus! Måste ha blivit det fulaste någonsin men det gör ju inget. Igår såg vi film och tönta runt oss i snön, haha.. Ska snart dekorera pepparkakshuset så det blir lite extra fint och se julkalendern, dammsuga rummet, plocka och fixa. Precis som söndagar ska va.

play and repeat

      ↑ ›

I can't be strong, life is disconnecting me


Gårkvällen var bäst. Hängde med trevliga människor och såg Dead by April, rockade med Petra och Sara och hade det allmänt kul, haha. Snygga är en ingen överdrift på männen i bandet. Wihi. Mer bilder HÄR.

morgonmys med bebi


dead by april

(facebooks bild) Detta är kvällens planer, första gången någonsin det faktiskt händer något i lilla Vännäs. Dead by April kommer så det är ju lite coolish, haha. Inte min smak av musik alltid med nån bra låt finns de ju. Typ DENNA, asgrym, men bara för det så kommer dom säkert inte spela den.. hihi

hej orkar aldrig göra vettiga inlägg hejdå

Lucia idag. Har varit hos tandläkaren, ont i munnen är bara förnamnet. Har endast tre prov och en inlämning kvar innan jul, känns bra (med tänke på hur mycket mer jag haft). Nu ska jag göra chokladmousse eftersom det verkar vara det enda jag kan äta, klagar inte direkt.

tell me it's alright


det där med att vakna upp tillsammans med sin prins.♥


once upon a time, a few mistakes ago

Beställde en klänning för några dagar sedan och idag tittade den upp ur min brevlåda. Det blir årets nyårsklänning och kanske julaftonsoutfit, vi får se, underbar är det iallafall. ♥

you have always saved me

Ursäkta bloggens tråkighet just nu, har mycket i skolan och ingen tid till systemkameran. Denna dag kan gå lite hur som helst, har matteprov och jag känner på mig ett F vilket jag aldrig gjort förr.. Haha, fak.

stress och press, ganska less

Hade en super lugn dag med en endaste lektion som varade till 09:35 och sen hade vi hål. Var kvar på skolan med några från klassen och pluggade. Gick på mattehjälpen vid tre, fick fyra tal gjorda, ganska misslyckat. Dock hade jag väldigt kul med folket så det jämnar ut sig. Fick just veta att vi har en efterlängtad sovmorgon i morgon så nu vart livet lite enklare igen!

this is my winter song

Har en ny tröja idag som jag fått av mamsen, andra advent.♥

I watched it begin again

                   I brist på andra bilder, besök brudarnas blogg, SNOPPIKV :)
 
Trodde jag skulle få mig en lite roligare kväll men vaknade mer sjuk än vanligt imorse vilket ledde till en kväll i min ensamhet framför världens tråkigast SH-uppgift. Avlider sakta-men-säkert. Haha vad äre det här? Plugg på en lördag, nu går det för långt. Ska tröstäta något fett sen bara för att.

sommar och världens bästa vän♥

 

happy holliday

Hade fullt upp igår, två prov och en läxa, allt flöt faktiskt på bra. Sen firade vi med lite skräpmat innan jag och Rebecka for till Expo, köpte en julklapp och sjöng lite för höga julsånger (haha...). Sen for jag och pappa till Media Markt och köpte en julklapp till. Spenderade tillsist resten av kvällen med Olivia! Nu ska jag mysa framför några The Walking Dead och sen försöka plugga lite idag.

take time

 
Vågigt hår, skinnväst och klackar är dagens jag. Ha en bra dag.

I knew you were trouble when you walked in

SötSara! Bra dag. Har haft lite fokus på idrottsteorin för en gångs skull. Ska fortsätta med det och sen förhoppningsvis avsluta kvällen med Olivia och rörelse av kaggen. Men vi får se om jag har tid med det/orkar det.

en fin påse att fylla ut bloggen med


mysteriet på greveholm

Tonvis med plugg, dricker te framför julkalendern med en lussebulle istället.

that was the moment I knew


I said I'm sorry too



Dagen har bestått av många roligheter, haha. Slutade iallafall ett och gick då med Rebecka och Felicia till Wayne's och åt en gojävla macka. For sen tillbaka till skolan och "pluggade" matte med Tina. Blev dock mest bara skratt... men men, sånt är livet! (vet att jag bara bjuder på tråkiga mobilbilder..)

tack pappa för att du fyllde år igår♥


1:a advent

Har skrattat så magen gjort ont hela dagen i princip med Hampus. Sitter just nu med julmusik i högtalarna för det är så det ska va i december. Ikväll väntas storstädning, julpynt, plugg, glögg och solsidan. Jag är en såndär typisk svenne som älskar hela julpaketet om man säger så ;)

i remeber it all too well

Hade en faktiskt en väldigt kul kväll igår trots att jag var lite sjuk, bjuder endast på dessa bilder eftersom resten är kaos, haha. Var först hos Rebecka med hon och Olivia och sen var vi med min fina klass. Idag fyller pappa år så det har firats med släkt och tårta.

RSS 2.0