I can make you happy, make your dreams come true


Kvällen har spenderats med Linnea, Elvira och Moa. Åt först kycklingtallrik och snackade med Linnea och sen for vi hem till mig och då joinade dom andra coolingarna oss. Blev en massa kortspel, cplekar, musik osv. Nu ska jag strax sova, imorgon kommer min saknade Olivia hit, bäst.

you know that all I ever wanted was you

Kvällsfika framför Pretty Little Liars en stund, borde gentligen sova n u . Men vafan imorgon äre helg, fy så bäst. Jag har sovmorgon och slutar halv två imorgon och helgen kommer spenderas med dom finaste så vad mer kan jag begära? ;)

you want me down on earth, but I am up in space


Bra dag igen, det börjar bara kännas bättre och bättre, helt ok för mig! Efter skolan tog jag moppen till Vännäs, hämtade ut en bok och drog sedan till Hampus en stund, provade hans coola keps (ge mig) och pratade lite. Nu är jag placerad framför datorn, vet inte riktigt vad som händer ikväll men vi får väl se!

jag idag





 

and now everybody have their own lives


Känner mig äntligen lite piggare vilket gjorde att jag kunde gå till skolan idag och i helhet var dagen faktiskt väldigt bra, fick skåp och hade det rättså kul vilket inte är helt fel för att vara skolan.
 
Missade dock bussen hem men Jimmy och Samuel höll mig sällskap, haha, och sen pratade jag med Linnea på telefon så det vart inte så farligt. Ikväll ska jag blandannat va med Tina tror jag det blev, super. Ska slå en pling snart till min pojke som jag smittat och gjort sjuk just passade tills jag blev frisk! :(

with my eyes wide open and with words unspoken

Blev hemma idag och har sendess hört regnet hela dagen, ätit marängswiss, sett Hart of Dixie, målat naglarna, slagit en pling till några av mina bästa och myst med katten, haha. Tänkte kolla igenom lite gamla bilder nu och möjligtvis bjuda på någon senare innan jag ska fortsätta med mitt serietittande. Har alltså inte mycket att blogga om just nu, hoppas ni har det bra iallafall!

tips.

H O F.
 
G O T.
 
Lite nya serietips från min sida eftersom jag är värsta serie-människan, särsklit när jag är sjuk, haha. Hart of Dixie och Game of Thrones, båda är väldigt bra men olika. Se dom helt enkelt. En till anledning att se G O T kan ju vara att den har betyg 9,4 på IMDb!

there's no guarantee that this life is easy, but in the end every second will be worth it, so keep your head up and look forwards


Mår verkligen kasst just nu och har gjort det hela gårkvällen och dagen.. Har känt mig som en bebis när Hampus tagit hand om mig, gjort mat åt mig och kramat mig när det behövts (vilket va hela tiden i princip), du är bäst! ♥ Är osäker om det blir någon skola för mig imorgon eftersom jag känner mig halvdöd. Fast det kändes inte så kul att va hemma heller eftersom det är i början av allt och sånt, då vill man ju inte direkt missa något..
 

thumbup

Gårkvällen blev inte alls som tänkt men 100 gånger bättre! Satt hemma och tyckte synd om mig själv över att vara sjuk tills Olivia smsade och då blev det bara att bita ihop, ta två alvedon och spendera kvällen lite spontant med lite folk, bara roligt! Idag var jag dock ännu sjukare än igår men sånt är livet, har iallafall matat brorsans katt (som borde få en cpdiagnos, helt seriöst) idag, hälsat på farmor och nu bär det snart av till Hampus vilket blir bäst.

lite nya saker

Bild 1: Småsaker från Konstnärsshoppen. Bild 2: Spetskjol och nagellack - H&M, strumpbyxor - GinaTricot. Bild 3: 12 nagellack (2 för 40) och en nagelfil - Coop, nagellacksborttagning - Apoteket.
 
Fick mig även ett regnställ och vinterskor vilket kan va ganska behövligt om man bor i Sverige, suck..

kärlek vid första ögonkastet

Åh, gör så jag blir tio centimeter kortare och kan köpa dessa utan att se allt för lång ut, kär.

feels like I'm drowning in my own life

              
Glöm inte mig på instagram: ameelieen. Följ lollipopzi också.
 
Några mobilbilder från gårdagen, åkte buss med Elise, avklarade ännu en dag på Draggen, slutade 12:05, for hem, gjorde lunch och for sen till stan med mamma. Där blev det köpt en hel del som jag tänkt visa senare!
 
Fredag och äntligen helg, hängde med Tina på stan efter skolan, trötta som fan och en extremt dålig humor är aldrig fel. Har dessutom blivit lite sjuk, sämst. :(

allra bästa finaste vän

Slutade 14:15 idag och hann precis med bussen, såg framför mig en tråkig och ensam bussresa hem men som tur var satt bästa Olivia där och höll mig sällskap. Sen var det bara att vandra hem från busshållplatsen, jag må va lat men 2-3 kilometer är ändå ganska långt i ballerinaskor, haha. Bakade hemma och har sendess sett serier och målat naglarna. Intressant liv va? ;)

I really hope this is my happy ever after

Kör på röda jeans, fläta och en tröja (som jag förövrigt fick av Hampus på stan en gång) idag.
 
Hade glömt bort att vi började klockan tio idag och kan ta 08:30 (?) bussen in så jag klev upp sex igen, så jävulskt. 2,5 timmar för mig på morgonen är alldeles för mycket, vill ha sömnen mycket hellre.
 

welcome to the place where everybody talks shit about each other

Beställde hem lite skal och annat bra till min Iphone (snäll pappa som jag har). Skalen får ni vänta med att se, visar dem när de kommit! Blev väldigt billigt faktiskt så tipsar ännu en gång om sidan. De tre andra sakerna är 6 dimanter till hemknappen, 10 skyddsplaster och ett sportarmband. Bör kanske ändra en aning på min livsstil och börja röra på mig, lär ju inte bli någonting av dock.. haha.

girls just wanna have fun

Lite bättre bilder på resultatet av mitt hår.

if I'm losing you, I'm losing everything

Mitt gamla crew.
 
Ännu en dag avklarad och det känns bra, klassen verkar faktiskt helt okej och det blir nog bara bättre förhoppningsvis. Är så grymt trött just nu eftersom jag bor i buschen och måste kliva upp sex om jag ska hinna med bussen.. Har iallafall just kollat in ett Pretty Little Liars avsnitt för den som undrade ;) och ikväll blir det bla. garderobstädning eftersom det är kaos däri.
 
Måste verkligen börja fota med min kamera mer, men när man har en mobil som tar lite för bra bilder så blire som det blir..

the new side of you is the side I knew would come some day and those days are here

Söndag
2,5 år med mina finaste bästaste underbaraste pojke. Gick på stan med han och hans pappa, haha. Hittade tillslut en massa till Hampus och nagelack till mig innan vi drog vidare till hans farmor och åt middag, sen såg vi en serie innan jag for hem vid åtta.
 
Söndagkväll
Linnea kom och höll mig sällskap sista kvällen på sommarlovet, mys.
 
Måndag
Taggade brudar inför gymnasium. Så idag var första dagen avklarad, bara 3 år återstår, gah. Kändes okej men inte så jätte mycket mer än så.
 
Gjorde sen välförtjänade chokladbollar med Tina, inte helt fel!

you walked into my life

Lördag
Badade på dagen med Olivia, Linnea, Johan, Anton och Nils sen kollade vi på en match där bla. söttilde spelade eftersom det va cup i Vännäsby.
 
Sen hängde Linnea med hem tilll mig och vi bakade till kvällen, sen gjorde vi godaste maten hos Linnea med Olivia och åt efterrätt, färgade mitt hår, såg film, sjöng lite för fint, skrattade massa och hade det allmänt bäst.

my leftovers is free for you to take

Var på vårdcentralen imorse, drog sen och skulle bada med Hampus men det började regna lite  så vi hade picnik vid älven istället tills det mer eller mindre regnade på riktigt, haha. Har sendess myst hos han med hemgjord mjukglass, studsmatta osv. Kom hem för ett tag sen och ska sätta mig nu och äta soppa framför nyaste Pretty Little Liars. Kunde inte äta middag där eftersom jag har så himla ont i munnen så det blir en väldigt sen middag.

somewhere we went wrong

Låt mig presentera er för Birger! ;)
 
Dagen började med att vakna halv nio för att fara in till stan och sätta in en till grejsimoj i munnen (aj), for sen till Linnea och vidare till Hjåggsjö med hon och Olivia, sjukt härligt! Planerna för ikväll är att storstäda rummet, om jag orkar det vill säga..

and now you know what it's like

And that's who I am.

now it's my time to shine

Bilder från igår, Tina stod för fotograferingen så kolla gärna in hennes blogg.
 
Hampus och jag spenderade halva dagen i köket idag med att försöka göra skinksås, gick inte sådär super i början och makaronerna ledde även sen till matkrig, hahaha ;) Tog tillsist bussen in till stan med Tina och efter en massa om och men fick vi äntligen få se The dark knight rises, GRYM säger jag då bara.

bäst

Har haft en super dag med en massa fina i Hjåggsjö! Var just och hämtade ett usb från Tina med alla bilder från dagen och har sendess suttit och skrattat åt dom med Hampus, grymt fina ;)

hope I haven't pissed you off

Har just duschat och fixat mig lite smått, drar alldeles strax till Hampus! Får se vad vi hittar på för kul men eftersom vädret är ganska bra så blire kanske bad eller något sånt.

ÅHYEAAH BOOOOOBIIIES YEAH

Bilderna får tala för sig själva, dock skulle jag kunna skriva hur mycket som helst (fast jag är lite för lat för det..) bästa helgen helt enkelt med Linnea, Olivia och Elise plus några andra roliga. Vi har gjort allt och lite till i princip, kan bara säga att det har varit super, särskilt nattbaden! ;)
 
 

Slänger in ett snabbt inlägg; Har gjort allra sista dagen på jobbet och det känns BÄST. Drar strax till Elise's stuga och spenderar helgen där med några fina. Blir nog toppen! Ha det bra♥

 

Jag är så glad för att du finns i mitt liv<3 // Hampus

Har världens bästa sovsällskap inatt, trots att jag måste gå och lägga mig hyffsat tidigt och ska upp mer än tidigt så är han här, wiho! Imorgon är det sista dagen på jobbet som gäller vilket är helt underbart.

you don't know what you got until you're about to loose it

 
Såg nyaste Pretty Little Liars igår med Tina och snackade en massa, trevlarns
 
Idag har jag ganska fullt upp, jobbar först hela dagen och sen tar jag en buss in till stan med Tina, efter det har jag en middagsdejt med Alice ;) och tillsist kommer Hampus till mig, blir nog super!

brb: jobb

Låt mig presentera er för min nya bästavän, Städvagnen! Spenderar många timmar med denna goding varje dag och vi har så himlarns kul tillsammans, skurar och dammvippar gamlingars rum, yey! Eller inte, är lagomt less nu men inte klaga (!) tjänar ju pengar förfan :)

now it's my turn; when I'll get hurt, you'll take my pain

Snabb sammanfattning av gårdagen - väldigt, väldigt sämst i helhet, men sånt är livet antar jag! På något sätt lyckades kvällen bli ganska fin trots allt. Gjorde gomat med Hampus och satt vid älven några timmar innan jag återigen trampade hem på cykeln dock med bra sällskap den gången.

now you're afraid it's too late to save again

Söt! ↑
 
Några bilder från i söndags, cyklade (lägg märke till att jag blivit värsta cyklar'n) till Linnea och coolade mig med henne, myspys. Sen käkade jag middag hos Hampus. Igår var det bara att kliva upp halv sju igen och gå tillbaka till jobbet.. bara tre dagar kvar sen slipper jag stället

cause there'll be no sunlight

Söta!!! Har haft en super kväll trots att vi bara chillat hemma. Målade Olivias naglar, pratade massor, sjöng väldigt vackert, bakade paj och åt den såklart, haha ;) det är standard att äta en massa med mina pooolers!
 
Ser ut som att sängen saknar mig lite så ska ta och tvätta bort sminket och sen blir det sista sovmorgonen innan jag ska tillbaka till gamlingarna.. hoppas något räddar min vecka

feels like you have left, even if I know you're there somewhere

Har varit sjukt seg idag, trött som satan och allmänt less. Tina kom och joinade mitt tråkeri med att se en ganska så bra serie så dagen blev helt okej trors allt! Olivia kommer senare hit och det blir super efter som hon är riktigt saknad!!

my life, my rules

Kvällen spenderade som sagt med denna fina pingla ↑  Vi gjorde ett försök att göra dip dye på mig med karamellfärg, haha ganska misslyckat.. Har även ätit grönsaker och dipp (plus lite glass men det behöver vi ju inte nämna, hehe), pratat massa och sett skräckis, aaahh!!! Kung iallafall♥

smiley

Bild från igår badade med Tina igårkväll↑
 
Förövrigt blev inte dagen så dålig som den startade, har haft nått att göra hela dagen vilket är ganska ovanligt på det där stället! Men nu väntar jag iallafall på att Lajjaaan ska komma hit och rädda min fredag, hoho ;) Blir bra det!

KATTER ♥


I wanna call you mine, wanna hold your hand forever.

Alla tummar ner för den har dagen fram till tre tiden, jobbar såklart och dessutom har min moppe lagt av (igen) så det blir cykel, HEJJA HEJJA. Ha en tråkig dag, för det kommer jag ha! :D

drömmer

(tidsinställt) Saknar denna hårfärg som jag hade där ett tag, synd bara att allt är bortblekt nu.. ska göra något nytt innan skolan börjar, något liknande från bilden ovan fast lite ljusare m.m! ;)

jag ekar av tomhet utan din närhet

Taggar nya 90210 avsnitt, snygg man det där för övrigt.
 
Jag jobbar från åtta till tre varje dag sen dör jag i soffan, tråkigare jobb går inte att leta efter.. dock är gamlingarna ganska söta till och från, men ändå. Kommer avlida innan dom här veckorna är över.. har inget liv heller, så om nån vill hitta på nått kan ni alltid höra av er! ;)
 
Igår for jag iallafall till Moa och var med hon och Linnea, vi badade och sånt, bara najs. Haha, slutade dock lite kaos för mig men det fixade sig efter ett tag sådär. Mamsen har köpt jordgubbar så nu ska jag duscha och sen käka gubbarna framför nyaste Pretty Little Liars, helt ok!

RSS 2.0