tea


Dag 02 — Mitt rum


Ja, det här är då mitt rum och jag älskar det! Det är stort, rött, mysigt, fint och det mesta har jag antingen pysslat, snickrat, designat eller inredit ihop själv. Det är bara några småsaker som måste justeras och införskaffas, typ som en TV, andra gardiner, en walkincloset (inte för att jag någonsin kommer få det, haha) och en massa foton till en av väggarna.

2 tips

Tänkte ge er två tips bara för att jag är så snäll, haha! Först och främst, ett tips på en jättebra locktång som jag hittade på Åhlens. Den är utan en sån där grej som håller fast håret vilket gör att det inte blir ett fult "veck" i håret. Lockarna blir jätte fina och naturliga också! Tången till vänster får en fet diss av mig.
 
Sen en ansikts/hudkräm som är SUPER bra till skillnad från exempel apotekets kräm där man känner sig stel eller stram i ansiktet bara efter några timmar plus att det syns på många (i extrema fall) att de är jätte torra. Den jag använder är raka motsatsen till det här, man känner sig fräch och den är inte heller så fet att man får finnar av den, alldeles perfekt helt enkelt!

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars och fruktsallad efter skolan när man missat bussen hem och allt är inte helt fel. Snart ska jag dra till Tina och fortsätta serietittandet, äta chokladbollar och försöka med lite glosor, bra onsdagkväll. Underbart med sovmorgon imorgon också!

It is always darkest before the dawn

Spenderade gårdagen i skolan somvanligt, sen i gymmet och tillsist i backen med Moa, det var bäst! Förövrigt så har jag gjort bort nästan allt som måste va klart innan lovet idag, bara typ 100 tyskaglosor att plugga och sen kan man äntligen slappna av! TVÅ DAGAR TILL LOV.

Dag 01 — 10 fakta om mig själv

- Amelie Näslund, 16år.
- Bor utanför Umeå, går på Dragonskolan, i samhällsprogrammet.
- Glad och snäll hästtjej, HAHA fast ne.
- Har dålig humor, som ni kan se ovan.
- Älskar mat, glass och bakverk (vem gör inte liksom??)
- Skriver hela tiden "att göra listor" för nästa varje dag.
- Använder bara mönstrade eller färgglada sockar.
- Har rummet fullt av röda saker.
- Äter alltid sjuuukt mycket frukost.
- Sover oftast innan tio, haha!

30 dagars bloggning

Dag 01 — 10 fakta om mig själv
Dag 02 — Mitt rum
Dag 03  — Mina närmsta vänner
Dag 04  — Favorit årstid
Dag 05  — Favoritsaker

Dag 06  — Det här får mig att skratta
Dag 07  — Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon
Dag 08  — Tio saker jag gillar att göra
Dag 09  — Vad som finns i min väska
Dag 10  — En bild som är över ett år gammal och en nytagenbild
Dag 11  — Fyra bilder som gör mig glad
Dag 12  — Dåliga och bra vanor
Dag 13  — Tre favorit tv-serier
Dag 14  — 10 låtar som finns på min Spotify lista
Dag 15  — Fem webbsidor jag ofta är inne på
Dag 16  — Vad jag helst gör en lördagkväll
Dag 17  — Min klass
Dag 18  — Mitt favorit land
Dag 19  — Min sommar
Dag 20  —  Det här språket vill jag kunna tala flytande
Dag 21  —  Min dag i bilder&text 
Dag 22  — En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 23  — Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 24  — Min garderob
Dag 25  — Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26  — Två saker jag längtar efter
Dag 27  — En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 28  — Mitt drömbröllop
Dag 29  — En låt som passar mitt humör
Dag 30  — Fem bilder från olika minnen 2012


från igår ♥

Den som inte har smakat den här glassen har nog missat det godaste någonsin, just sayin'

the lights will all apperar


Underbara måndag igen, borsett från att en hel vecka av skola just börjat så är måndagar allt för bra. Jag och Alice stannade kvar efter skolan och pluggade lite innan jag drog vidare till gymmet. Vet aldrig hur jag ska avsluta inläggen, blir alltid lika dåligt, haha!

nobody likes you, monday


I wanna make you feel wanted

Fredagen blev väldigt spontan men rolig, träffade en massa från klassen och hade det allmänt bra innan vi fick oss en massa gratis donkenmat i magen! Jag och Jenny sov sen hos Rebecka, åt godaste kötbullefrukosten och myste framför TVn innan jag for på kalas med familjen. 
 
På kvällen tog jag och Hampus bussen till stan, åt middag på Subway, såg Die hard på bio och hade dålig humor efteråt, något trött.. och idag när vi var ute hände en lite lustig sak, haha! Hursomhelst, ska ta tag i lite saker nu innan det blir en lång dusch, puss.
 
 

wayne's coffe


Denna dag har varit riktigt kass och humöret har legat i botten. Dock tog jag och Alice en välförtjänt fika efter skolan och det gjorde min dag på ett ungifär, efter det tog jag bussen till gymmet och körde hårt med magen. Ikväll har systern varit hemma och svenska uppgiften har blivit klar, det var allt för mig, intressant blogg!!!

You should have learned bitches love cake


i'll can do better

Vaknade upp bredvid en gose imorse och sen for vi till skolan, stannade kvar efteråt med några från klassen och pluggade matte. Har sendess läst engelska, myst i min one piece och inte gjort så mycket mer. Inget liv? Jo tack jag vet, men jag antar att det är lika för alla! Nu ska jag ta en dusch och sen blir det en välförtjänt nattssömn. Håller tummarna för att matteprovet vi har imorgon går bra och likaså för engelskaprovet på fredag, nattinatti.

En perfekt kväll


skype och instagram

Jag har gjort en ny skype så lägg gärna till mig där, ameelieen heter jag! Har samma namn på instagram om någon undrade, haha, puss.

hampus andersson

2010
 
2011

 
2012


 
2013
19 februari 2010 - 19 februari 2013
 
Idag för exakt tre hela år sedan så blev jag tillsammans med pojken jag hade viljat ha i flera månader. Här finns ingen romantisk berättelse bakom, men jag älskar ändå hur det blev han och jag. Två små trettonåringar blev tillsammans via Msn, vet inte om man ska skratta eller gråta men så var det. Det vi var då är inget jämfört med vad vi har idag.
 
Hampus Andersson - du är min allra bästa vän och den jag vet att jag kan lita på dig till 100%. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst till dig men jag tror inte alla orkar läsa det. Kort och gott; jag älskar dig!

den 19 februari

Kass webbkamera. Idag är en mycket speciell och fin dag, därför ser jag ut såhär ikväll! Hoppas alla får en bra kväll, för det ska jag iallafall ha.

It's hard to say what it is I see in you Wonder if I'll always be with you But words can't say, And I can't do Enough to prove, It's all for you

Det här är så snyggt så att jag nästan dör lite, vill nån ge mig detta så är det faktiskt helt okej. Skulle inte tacka nej direkt! Mmhm.

lovers hold on to anything

Avslutade helgen på bästa sätt med en spakväll och Tina. Blev en massa prat, hårinpackning, ansiktsmask, röda tånaglar, jordgubbs bodybutter, silvershampo och bastu. Fräsch och redo för veckan!

I have high hopes about you now

Tadaa! Då var det klart det jag hållt på med nu i två dagar, blev bra tycker jag. Sen ska även en massa foton i gråskala få komma upp på väggen och en text, men det får ni se nån annan dag!

laserdome

Kvällen bjöd på två laserdome matcher, glass och massa skratt! Nu ska jag fika, se nån serie och sen sova. Imorgon (eller idag rättare sagt) ska jag fortsätta med mitt lilla projekt, hihi, och plugga massa, ha en bra söndag. ♥

lördagsgöra

Har spenderat dagen på golvet med vattenfärger, penslar och papper, vad som är pågång får ni se om någon dag då allt är klart! Har just klätt mig i helsvart och ska strax dra mig mot stan och möta upp några från klassen plus lite annat folk för att köra laserdome, bra lördag.

like old friends

Två nya köp från i nån dag den här veckan, tygskor och hårsnoddar som är nyttiga för håret (utan metalllbricka). Älskar skor precis såna som ovan, platt sula, snörning och så, hellre det för drygt en hundralapp än klackar för 500 spänn!

why does every moment have to be so hard

Började denna morgon med att vakna tidigt och sen se serier fram till klockan tolv med min chokladask som jag fick av pappa på allahjärtansdag. Gårkvällen spenderades med Olivia i hammarhallen för att se på P16's innebandymatch, träffade även Elise där! Det var så sjukt spännande och sen att dom vann gjorde ju saker hundra gånger bättre, woop. Efter det gick jag och Olivia hem till henne och åt gruka, morötter och dipp framför en skräckis, grym kväll!

alla hjärtans dag


untill we're not around

Tog paus från plugg(helvetet) och plågade benen istället på gymmet med Tina och Amelia. Nu ska jag duscha och sen försöka nöta in naturkuskap för vi har prov imorgon, håller tummarna för att det ska gå hyffsat iallafall! Gonatt.

mycket matbilder på senaste tiden..

Tränade på gymmet igår efter en lång dag i skolan med rolig dans på sista lektionen, idag är armarna ganska så döda och det är bra! Fick även veta att vi va lediga idag så det kändes bäst, älskar att vi lite nu och då har lediga dagar, wiho. Åt en gofrukost nyss (jag vet, äter som en häst) och nu ska jag ta tag i typ 100 olika saker som måste hinnas med idag! puss ♥

ombre hair



the truth is


hope for the best, but prepare for the worst

Sminket från ELF kom idag i brevlådan, wihej. Ska prova de nån dag snart och då kommer jag kanske med betyg också, hihi. Efter skolan satt jag och två från klassen kvar och pluggade innan jag mötte upp bästa Olivia på stan, vi satte oss i biblioteket och fortsatte med pluggget innan vi gick omkring i lite affärer. Har så sjukt mycket i skolan just nu att jag knappt vet ut och in på allt, men man överlever, förhoppningsvis!

Bring your love baby I could bring my shame

Hade en lugn men alldeles perfekt helg! Tina hjälpte mig att städa på lördagen och det var guld värt, sen fotade vi lite, såg Pretty Little Liars och fikade också. Sen på kvällen kom Hampus hit och spelade kort med mig, sen va vi ute, åt gofrulle och hade det lika kul som alltid!

bra fredag - träning, hemgjorda chips, en massa skratt & film. nu - sova



I fear that someting's wrong

Gick in på Kicks igår efter skolan och köpte silverchampo, har tänkt försöka ljusa upp topparna lite på min ombre. Efter det for jag och Tina till backen och hade det himla roligt!
 
Ja, annars då? Alla kvällens planer med mina vännäsbrudar sprack pga. andra männsikor som bara tänker på sig själv, egoister, haha jaja. Jag och bestisfestis drar istället och tränar, bastar och har hårinpackning innan det blir myskväll med nå gott, hihi, bra det med.

underbara fredag


darkgrey all alone

Jag idag. Kika på menyn om ni inte har nått bättre för er, har lagt in massa bilder, fint va! Ikväll ska jag plugga lite och sen om jag hinner så blir det ett gympass också, skulle vart bra om jag hann det istället för att sitta här, haha bra på ett prioritera tid (fast nä).

nothing like us

Ursäkta korniga mobilbilder. Hade en super härlig kväll i backen med Moa igår, känner att jag underskattat stället på senaste tiden, för det var grymt kul! Drack varm choklad, åkte omkring i skogen, sjöng lite för fint och hoppade i världens skönaste snö, woop!

ombre

Reslutat av gårdagens färgning, satt där i tre timmar (!!!) och är fortfarande lite osäker på vad jag tycker.. Puss på er alla som sagt massa fint idag! Sen efter färgningen igår sket jag i allt plugg och gymmade med Tina istället! Hur som helst, ikväll så står Moa för kvällens räddning precis som förra veckan av en tråkig tisdag, bäst!

(tidsinställt)

Jag beställde tid hos frisören för några veckor sen att göra Ombre på håret och idag smäller det. Så just nu sitter jag förmodligen och färgar håret på detta vis, hoppas det blir som jag tänkt mig!

but lovin' him was red


I could be the one to make you feel that way

Imorgon kommer detta hår få en ganska stor förändring, spännande va? Haha! Nu ska jag käka hemgjord pizza och sen fara till min bästa, bra kväll!

must have

Månadens måsten - snygga träningskläder, en träningsbag, färgade jeans och nån söt topp. Dock skulle ju jag vara sparsam så vi ser väl hur det blir med dessa köp!
 

that life seems like years away

Delar stol med en tjockis som inte vill flytta på sig..
 
Sett Breaking Bad avsnitt två imorse, ätit frukost, fikat, jobbat med en historia uppgift och tagit det lungt. Idag ska jag ut till solen, storstäda rummet och vara med Hampus! Ursäkta mina super fula leggings på bilden ovan, har inte bytt från pyjamas än, haha..
 
Uppdatering: hann inget av det jag skulle göra för att skolan tar upp all tid, åååh.. kan någon komma och städa mitt rum, dammråttorna håller på att ta över!!

jag saknar dig hjärtat, längtar till imorgon.

 

texas chainsaw

Denna skräckis hade premiär igår så ikväll for jag och några tjejer från klassen och såg den i 3D. Tyckte dom varit snåla med 3D effekterna, typ som att få saker på sig i princip. Och sen har jag sett för många skräckfilmer som gör att jag inte blir lika rädd längre. Men annars tyckte jag den var riktigt bra och såklart hade den ju sina värre stunder, helt klart sevärd!

but I want it all, so I get it all

Några från igårkväll.
 
Var på lite trevligheter med Jenny, Rebecka och Emma, plus en massa annat folk. Hade det väldigt roligt iallafall, lyssnade sönder Decisions, skrattade, åt en cheese och hade det allmänt fint. Dock slutade det lite halvers där vid sextiden imorse.. Men hur som helst, nu ska jag ta en dusch och börja fixa mig lite smått, den här kvällen kommer nog också bli himla bra!

'cause nothing could ever, ever replace you

Älskar att ha sovmorgon då man kan äta en extra god frukost och se serier hela morgonen, lovely! Idag ska jag göra undan lite plugg, gå ut ett tag och sen har jag hela helgen fullproppad med roligheter som det ser ut som just nu, blir bra.

olivia lundin

Idag fyller min fina Olivia 17 år, grattis gånger tusen, du är bäst!

RSS 2.0